i tyle w tym temacie! czekałem chwile na ten film i powiem że jest świetny! prawdziwy fan sie nie
zawiedzie! jest ciągła akcja,ostry żart Wolverina i piękna Mariko :) warto poczekać na scene po
napisach :) troche odstaje od komiksu ale i tak jest świetny tak więc nie zaniżać oceny bo w
swoim gatunku jest ekstra. Polecam!
przeżyłem szok...w sensie pozytywnym ,oczywiście.
sceny miód ....japoński "Iron mogul" :)
Vipera...nie wiem czy wtedy już miała powiązania z hydrą ale raczej nie...nie wiem
a na koniec ...o ludzie no wisienka na torcie ...Profesor Xavier powstał z martwych ...ale dlaczego na wózku skoro ciało zostało spopielone
wiadomo...Magneto
Jean ...kiedy Jean go wzywała ,myślałem,że odejdzie aż mi serce zabiło mocniej i zimny pot mnie oblał
biedne adamantowe szpony teraz chłopak znowu będzie o kościstych szponach...
Wydaje mnie się,ze będzie X-men 5...a tam Trusk i jego Sentinele ,chyba Magneto będzie po stronie X-menów albo na odwrót i może Mystique wróci :)
piona gościu :D film był super ja też byłem zachwycony,przyznam że Viper mnie denerwowała ale to chyba dobrze :D motyw koszmarów z Jean bardzo mi sie podobał i marzy mi sie kolejna cześć Wolverina solo a jeszcze bardziej Wolverina w Avengers ! :D
Logan ciebie tez rozwalil moment w hotelu z udzialem Shingena ?film swietny ,troche wkurzajaca muzyczka momentami ale poza tym spoko
masz 10 słów żeby mi wytłumaczyć? :D moment ekstra :D wgl śmieszne miał teksty :)
Mi się podoba też "oszczędność" na efektach. Mutantów się nie roi, nie ma takiego efekciarstwa, jak w Ostatnim Bastionie chociażby. Bardzo dobrze się ogląda.
Zgadzam się. Przeniesienie fabuły do Japonii było strzałem w dziesiątkę.
Film posiada niesamowity klimat i przyjemnie się go ogląda.
Zgadzam się w 100%. Naprawdę film spełnił moje oczekiwania i to nawet z nawiązką. Jackman gra rewelacyjnie. Klimat niesamowity.