PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133325
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

Wiadomo czy będzie jakoś powiązany z Avengers?

KalekaMentalny

na pewno nie, bo Wolverine jest powiązany z X-men czyli też inną dystrybucją filmową - Avengers to Marvel i Disney a X-men to FOX ;)

ocenił(a) film na 7
meofergreen

Ale X-Men należy do świata Marvela, sam Rosomak należał do Avengers przez pewien czas... Mogą się pojawić postaci kojarzone również z Avengers i to w pełni zgodnie z fabułą świata i prawami autorskimi.

juchise

Jeżeli Wolverine miałby pojawić się w Avengers to tylko wtedy kiedy te wytwórnie połączą siły. Jeżeli nie to dopóki FOX nie zrzeknie się praw na tą postać i X-Menów to raczej ich z Avengers nie zobaczymy

użytkownik usunięty
meofergreen

Właściwie Fox nie musiałoby zrzekać się praw do postaci Logana.Mogłaby pożyczyć postać na 2 lub 3 części Avengers za odpowiednią cenę jednocześnie kręcąc swoje filmy o Loganie i X- Menach.

Sony chce współpracować z Disney, zobaczymy jak Fox.

użytkownik usunięty
The_Fallen

A Ghosth Raider czyje praw ma?Bo chętnie,bym go widzia w postaci Nicholasa Caga ł też w Avengers.

nie wiem, chyba marvel odzyskal

The_Fallen

i pewnie da disneyowi

użytkownik usunięty
The_Fallen

Fajnie by było.Mogliby połączyć wszystkich herosów.Najlepiej jakby Marcel i Dc Comics stworzyli wspólny film jak Liga i Avengers łączą siły i ratują wszechświat.

ocenił(a) film na 5

Nie ma sensu.... świat Marvella dzieje sie w "realnym" świecie, z Nowym Yorkiem i tak dalej... dodawanie Gotham czy Metropolice byłoby głupie

ocenił(a) film na 5
Kulasisko_Pospolite

Metropolis*

użytkownik usunięty
The_Fallen

Sorry za błędy,ale nie mogłem już poprawić.

niemożliwe, bo to inne komiksy...nie ma opcji. jak już to za 50 lat kiedy obydwa universa filmowe sie rozrosna

użytkownik usunięty
The_Fallen

Ale kiedyś powstało kilka komiksów(które bym przeczytał jakby były dostępne) Marvel vs DC więc może za kilka lat coś z tego dałoby się wyciągnąć.

za kilka lat na pewno nie....minimum za połowe wieku

użytkownik usunięty
The_Fallen

Trylogia Batmana oraz Avengers to dobry początek.Gdyby w trzy lata zrobili to samo co robi Marvel mogloby się udać połączyć oba uniwersa,bo to duże pieniądze.

ku..a mówię ci że nie da rady, nie podejmą się tego zbyt predko, bo teraz konkuruja ze soba...zreszta za wczesnie na to...za malo bohaterow

użytkownik usunięty
The_Fallen

No ja wiem,ale określenie za 50 pare lat to troche długo.Chciałbym tego dożyć.W realizacji są Ant Man,Wonder Woman,Flash,Daredevil,Venom,Doctor Strange,Nick Fury..Gdyby połączyć wszystko w jedną całość do tego dołączając Tajemnice Smallville byłoby można myśleć o ekranizacji w 2021.

Nie, nie można by. Oni jeszcze długo będą robić to, konkurując ze sobą. Nie zdecydują się na taki film który i tak byłby niepotrzebne, są lepsze pomysły jakimi powinni się zająć np. Civil War lub galaktyczne wątki. A tajemnice smallville nie są raczej kanoniczne. Nie mają nic wspólnego z man of steel

użytkownik usunięty
The_Fallen

No tak,ale w Tajemnicach dano początek Ligii.Pojawiła się też Amanda Waller tak samo jak w Zielonej latarni.W kontynuacji Man of Stall mogliby kontynuować te wydarzenia.

użytkownik usunięty

Do tego dodać drugą serie Avengers 2,powstanie Tarczy,Guardians of the Galaxy oraz wspólnego wroga Thanosa i Darksaida/

nie beda bo tajemnice nie dzieja sie w tym samym ku..a!!!!

The_Fallen

Nigdy tego nie połączą, bo są dla siebie konkurencją DC i Marvel. Jeśli już to gdy skończą tworzyć filmy w tym świecie, tzn. skończy się fabuła to wtedy może zrobią to, ale nie wcześniej.

ocenił(a) film na 9
The_Fallen

hahaha jaki ten koleś rycerz rzeczpospolitej jest tępy jasny gwint xd

Sz0k

prawda

użytkownik usunięty
The_Fallen

Że niby?To,że Avengers i Liga nie będą połączone nie jest przesadzone,bo wystarczy,że studia oraz wytwórnie Marvela i Dc Comics by się dogadały w kwestii finansowej i w niedalekiej przyszłosci moglibyśmy liczyć na połączenie,ale to są tylko moje fantazje na temat przyszłości bohaterów w historii kina.Skoro powstało Obcy vs Predator to mogłoby powstać Marvel vs DC.

ocenił(a) film na 8
Sz0k

Moim zdaniem to forum zostało stworzone, aby dyskutować o filmie, a nie o tym czy dany gość jest tępy czy nie.

użytkownik usunięty
Sz0k

Kac Wawa i Terra Nova na 10.Szok naprawdę masz poziom inteligencji wyższy niż przeciętny.Nie mogę się z tobą równać.

ocenił(a) film na 9

hahah ty oceniasz inteligencję po tym jak oceniam filmy które mi się czymś spodobały ? hahahaha no masz rację nie możesz się ze mną równać, a te twoje fantazje są marne, bo to się dzieje w całkiem innym świecie i nigdy się nie połączą jakby to wyglądało ? z 15 gości nawalało by się z 2 przeciwnikami ? nie to ppo prostu nie realne jakby to wyglądało, no proszę Cię.... weź zejdź na ziemię

użytkownik usunięty
Sz0k

H** mnie to obchodzi.Nie gadałem z tobą i nie ważne co myślisz,bo po twoich ocenach można wywnioskować kim jesteś,bo na filmwebie ocenia się filmy,a co za tym idzie inteligencje danego użytkownika i jego zamiłowania artystyczne.Po za tym wal się,bo do ciebie nie pisałem tylko ty do mnie jesteś t epy jak jasny gwint.

The_Fallen

Wolverine nie bedzie powiązany z Avengers bo chodz był w komiksach z ich drużyną to raczej nie nadaje sie za bardzo do walki np z Thanosem.... Bardziej nawiązanie do X-mana ja chętnie bym widział Wolverina w Avengers ale to nie możliwe a Ghost Rider to też słaby pomysł sam Ghost Rider jest najlepszy moim zdaniem ale on bardziej pasuje do nocy... zła.. ale z nutką opanowania.. :) :) :)

Michal646464

nie rozumiesz

The_Fallen

eh niech ci będzie

ocenił(a) film na 7
Michal646464

nie rozumiesz bo volverine juz był w avengers

ocenił(a) film na 8
juchise

Wolverine należał do New Avengers, razem ze Spider-Manem, ale małe są szanse na tego taki film.