PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133324
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

Już patrząc na te japońskie nieudolne mordy wiedziałem, że będzie kaszana. Fabuła - chyba w "Niezniszczalnych" była bardziej rozbudowana. Niestety 3/10.

ocenił(a) film na 8

A dla mnie to byla ewidentnie najlepsza czesc serii X-men'ow

użytkownik usunięty
jacckas92

Kestia gustu.

zgadzam się. padaka zrobiona na siłę. nawet Jackman plastikowy

jacckas92

To samo myślę za każdym razem, gdy oglądam ten film! Dziś po raz kolejny na C+ się nim uraczyłem i jak zwykle jestem nim zachwycony. Polecam do kompletu przeczytanie komiksu Wolverine #1-4 od Franka Millera, na której podstawie nakręcono ten film, może wtedy niektórzy go docenią.

ocenił(a) film na 7
jacckas92

Też uważam, że ta część jest najlepsza.

ocenił(a) film na 7

Gdyby nie PG-13 może wolverine przypominał by to https://www.youtube.com/watch?v=dUZC5VgBx5g

ocenił(a) film na 7

Oglądałeś wersję kinową czy reżyserską? Bo w reżyserskiej z niektórych wrogówSPOILER zostawała czerwona breja, dosłownie, byli zmieleni.

ocenił(a) film na 1

Zgadzam się, kompletne nieporozumienie. Nuuuuuuuuda.....Do tego nuda ciągnąca się aż przez dwie godziny.

użytkownik usunięty

Jako fan komiksu daję 6/10 wymuszone. Ninja na motorze, jakiś kurka robot z adamantium i masa męczących pomysłów. Tylko końcówka filmu obiecująca z Magneto i Xavierem....

ocenił(a) film na 7

W scenie, w której Logan próbuje wyrwać z siebie urządzenie pozbawiające go mocy regeneracji w niektórych ujęciach widać, że aktor trzyma na klatce piersiowej zaciśniętą dłoń a nie wewnątrz ciała, niedopracowane efekty specjalne. Niezły błąd

ocenił(a) film na 7

Jeszcze ta scena z butelką na początku filmu...

ocenił(a) film na 8

To, że nie lubisz Japończyków nie jest dowodem na słabość filmu ale to rzecz gustu. Ta część, moim zdaniem, nie jest gorsza od poprzedniej a może nawet lepsza. Bez zbędnego rozwodzenia Wolverine nie zasługuje na ocenę 3, bo jest to tendencyjne działanie zaniżające celowo ocenę dobrego filmu.