Od bardzo długiego czasu na ten film czekam. Jednak nie jestem pewien, czy warto pójść na to do kina. Prosiłbym o, jak
najszybsze odpowiedzi.
Zdecydowanie.
Najlepsze jak dotąd podejście do postaci. Film pomimo kategorii PG-13 ma mroczniejszy klimat.
Jeśli ktoś jest nastawiony na dobry film nie przepełniony wybuchami i powiewającą flagą USA, natomiast poruszający dramatyzm postaci to jak najbardziej polecam.
bylem przed chwilą.
zaznaczam ze nie trawię żadnych postaci marvela, zadnych postaci amerykańskich superbohaterów, może poza batmanem z czasów Michaela Keatona no i po części tych nowych. stąd nie jestem fanbojem tego typu rozwiązań. na film poszedłem bo moglem za darmo a i chcialem sie przekonać, czy w ogóle warto drążyć tego typu tematy. nie oglądałem poprzednich części ani animacji (jesli są).
Dla osoby stojącej z boku film jest filmem akcji nawiązujacym do azjatyckiego nurtu lat 80tych, gdzie ninja był w co 2 filmie, a karate umieli tam nawet ludzie ze straganów z warzywniaka. jesli patrzec w tym kierunku to film jest po prostu widowiskową bajką o superbohaterze, ktorego nie mozna zabic, a jego chwilowe slabosci i tak nikt nie łyknie, bo wiadomo, ze facet jest niezniszczalny i blablabla. fabuła biedna, zwrotów akcji jak na lekarstwo, a jesli są to są oklepane. walki złe nie są, choć dużo bardziej podobały mi się w Człowieku ze Stali, a nawet Iron Manie 3.
Japonki są miłe dla oka, nawet czerwonowłosa o twarzy kosmitki. i tyle.
Po obejrzeniu raczej nie ciągnie mnie do oglądania wcześniejszych przygód tego pana. po prostu nie moje klimaty. Ot kolejny film akcji, o którym ludzie nie będący fanbojami zapomną po 2 miesiącach. Jesli jednak musisz isc w lipcu/sierpniu na cos do kina, to idź. Gniotem na pewno nie jest.
Bylem wczoraj i wolałbym za cenę biletu kupić piwa i oglądnąć trudne sprawy........ Liczyłem na więcej akcji.