PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133325
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

Jak zwykle mają w tym swój udział "wielcy" krytycy Filmweb wręcz
nienawidzący gatunku fantasy i s-f. Sprawia im wielką
przyjemność zjechanie doskonałego filmu. Jeśli, dzięki temu choć
jedna osoba zrezygnuje z obejrzenia danego obrazu odczuwają
niebywałą satysfakcję, żeby nie powiedzieć orgazm. To mali ludzie
dla, których świat jest szary i składa się z samych p. Pojeść, popić,
pop....dolić. Niekoniecznie w takiej kolejności.

ocenił(a) film na 5
CES7

Ja jestem fanem s-f i fantasy i mi też do gustu nie przypadł =p

ocenił(a) film na 4
CES7

Zajmij się czymś bardziej pożytecznym, niż udawanie, że jesteś wszechwiedzący. To, że dla ciebie film jest arcydziełem, nie znaczy że musi być dla wszystkich. Zamiast się wkurzać, przyjmij do wiadomości, że nie którzy mogą mieć odmienne zdanie na tym świecie ;p

ocenił(a) film na 8
Koleja

Każdy może mieć swoje zdanie i bardzo dobrze. Można powiedzieć, że film mi się nie spodobał bo nie lub przytoczyć jakieś argumenty. Tylko wku...ją mnie wpisy typu zmarnowane 1,5 godziny, co za syf. Sugerują niezdecydowanym, że nie warto filmu oglądać, a może im akurat by się spodobał.
Sam byłem nieraz zaskoczony oceną wielu filmów na plus i na minus. Nawet gustopodobni tu niepomogą.

ocenił(a) film na 3
CES7

Są tu też tacy, co lubią komiksy i dobry film, dlatego oceniają wpadki ze świata X-men z większym obiektywizmem zarówno porównując je z materiałem źródłowym, jak i z innymi filmami.

ocenił(a) film na 5
CES7

Od razu zaznaczę- bardzo lubię fantasy i s-f:) Ale niestety Wolverine nie przypadł mi do gustu- bardzo przewidywalny (praktycznie od razu wiedziałam kto z kim nawiąże romans, kto będzie stał za całą "aferą", kto zlecił porwanie, itp), słabe efekty, akcja smętna. Zastanawiam się jak ocenić i mam z tym duży problem. Czuję się zawiedziona, liczyłam na więcej.