PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133330
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

Jak pojawiły się napisy to wyszedłem z kina. Potem dowiedziałem się, że był jeszcze jakiś kawałek filmu z Magneto i Profesorem. Niestety, wersja jaką znalazłem na necie ma tak tragiczny dźwięk, że nic nie słychać. Może mi ktoś powiedzieć o czym oni mówili? :-)

Fibius

mowili o tym aby sie zjednoczyc poniewaz ktos niby ma wytworzyc bron aby zabic wszystkich mutantow dlatego chca walczyc razem .. w necie jest tez powiedziane dokladniej o czym maja byc nowi x meni

ocenił(a) film na 9
Fibius

masz nauczkę - nigdy nie wychodzić przed końcem z filmów Marvela ;) Wygląda na to, że kontynuacją będzie X-Men: Days of Future Past - dość znana historia z komiksów X-Men.

ocenił(a) film na 7
Fibius

dokładnie, masz nauczkę :) Przecież sygnałem do wyjścia najczęściej są oświecone światła (choć czasem przedwcześnie robią to kiniarze), Na moim seansie ludzie też zaczęli wychodzić, a przecież jeszcze ciemno było bo obsługa specjalnie nie świeciła aby można było obejrzeć dodatkową scenę. Swoją drogą - bardzo fajną!

ocenił(a) film na 8
Fibius

Szczerze mówiąc, to nie mogę pojąć ludzi, którzy biorą tyłek w troki, gdy ledwo zapalą się światła. Zapłacili przecież za cały film. A propos sceny z napisami, to wyjaśnili już Tobie użytkownicy powyżej. Sądzę, że są one małym światełkiem ku następnej części.

ocenił(a) film na 8
Fibius

Logan: spokojnie juz otwieram bagaz.....
Straznik: dobrze....
-------------------------------
Magneto: witaj Logan
Logan: WTF o.0
Magneto:.................Potrzebujemy twojej pomocy..........zle czasy nadchodza......ludzie wymyslili amelinium.
Logan: czemu mialbym Ci niby pomoc........
--------------------------------
Xavier:.....BzzzzZZzzzzzzzZZzzzzzzzzZZzz...........................Witaj Logan
Logan: SERIOUSLY..... WTF o.0
Xavier: XD
Logan: skad masz nowy wozek............
Xavier: Mowilem ci kiedys ze niektorzy z nas maja 'rozne' talenty...........

THE END

Mr_Krytyk

ha... ha... ha... O_o

ocenił(a) film na 9
Mr_Krytyk

Dziękować :-)