Geneza była zdecydowanie lepsza niż "Wolverine". Tam przynajmniej było wyjaśnione wszystko. A
w tej części niestety chyba się pogubili. Logan w X i X2 dążył do poznania swojej przeszłości. A tu
go spotykamy gdy jest znów totalnie zagubiony i zamiast szukać siebie leci do Japonii na sushi.
Dał sobie spokój ze swoją przeszłością? Trochę to zaniedbane. Wg mnie kolejna części powinna
być właśnie o tym jak Logan za wszelką cenę chcę odzyskać to co stracił gdy Stryker strzelił mu w
głowę.
zgadzam sie geneza byla o niebo lepsza , w tej czesci gdyby nie Jane to chyba wogole bym nie wiedzial ze sa ta wydarzenia po tym jak Logan juz poznał x-menów
Dokładnie ja tak samo miałem. Gdyby nie dodali momentów z Jean by był film wyciągnięty z życia Logana, ale w którym momencie?:P Szkoda że nie dodali fragmentów nawiązujących do X-menów po 3 części.
Człowieku WIEM! Jak już dodajesz post to czytaj od początku dyskusję. Wiem że są ludzie i taborety, ale żeby być klamką?
to po co ci fragmenty nawiazujace do 3 czesci , wolverine jest z zupelnie innej beczki i tak dziwne ze wogole jean pokazali
Nadal nie rozumiesz... Wolverine w Japonii jest wzięty z dupy, film bezsensu. A jeżeli robić już taki film bez sensu, to fragmenty nawiązujące do X-menów po 3 części byłby czystą ciekawostką. Toi był błąd że z Wolverina odkleili od tego wszystkiego.
wolverine w japonii nie jest wziety z dupy , byly o tym odcinki serialu animowanego , jakis czas temu nawet wypuscili pelnometrazowke o wolvernie w japonii
A że tak spytam, Logan tak za tą Kaylą szalał w Genezie, a w Wolverine tylko o Jean śnił. To w takim razie o Kayli już zapomniał czy co ?
Najpierw byla Kayla pozniej Jean na koncu Mariko. O Kayli zapomnial na koncu genezy jak wymazali mu pamiec, pozniej byla JG i umarla a na koncu Mariko.
Geneza-x i x2 - Wolverine
W tej kolejnosci
Wolverine w genezie stracił pamięć jak mu Stryker strzelił w głowę kulą z adamantium dlatego nie miał prawa pamiętać Kayli.
Podobał mi sie wątek japoński, aczkolwiek z lekka się pogubiłam, albo którąś część przegapiłam ....
W jakim czasie, chodzi mi o to przed i po której części, toczyła się akcja w Japonii?
Z tego co pamiętam Jane był w X-menach i nie pamiętam, żeby Wolverine ją zabił czy miał z nią romans
pamiętam, że ona kochała mutanata w okluarach ( Cyklop)
ale mogę się mylić ....
Na lotnisku spotyka profesorów, którzy są jeszcze przyjaciółmi, ale Charles jest już na wóżku i wygląda na to, że to ich pierwsze spotkanie ...
Dzięki, już kojarzę smierć Jane. Ale w Bastionie profesorowie stają się wrogami a w Wolverinie są razem co sugeruje, że sa jeszcze przyjaciółmi i W jakby ich 1wszy raz widział ...
To nie jest tak że oni są typowymi wrogami. Bardziej przyjaciółmi z dawnych lat z różnymi ideałami. Magneto uważa że przyszłość należy do mutantów, natomiast profesor stawia ludzi na równi z mutantami. Dlatego ich poglądy są tak różne. Ale jeśli przyszłość mutantów jest zagrożona, potrafią stanąć ramię w ramię i jej bronić.
Jak dla mnie cienki film.
im dalej tym gorzej.
kolejny Wolverine, ale dlaczego nie zrobią filmu o Weapon X ?
to mogłoby być coś.
najgorsza scena - skakanie po pociągu.
Taaak, scena z pociągiem była totalnie przegięta. Miało wyjść efekciarsko, a wyszło żałośnie.