PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133325
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

Jego ciało jest za mało masywne i jest za wysoki. Już lepszy byłby Mickey Rourke

ocenił(a) film na 10

ja się już przyzwyczaiłem do "chuderlaka" poza tym to nie ma być jakiś wrestlingowiec,dla mnie 10

Powinni karmić go pączkami przez rok i obciąć nogi poniżej kolan...

ocenił(a) film na 8

Rouke? chyba oszalałeś... beznadziejna twarz do tej roli.... Jackman to kawał pakera ale mogli by go troszke większego zrobić to fakt

Incridible_Sword

Żeby wyglądał jak debil, mnie się osobiście podoba że nie jest jak goryl; btw nie w każdej serii wyglądał jednakowo

ocenił(a) film na 8
m_m1902

nie potrzebnie zmieniają tak te fryzury... w x-men miał troche takie lotnisko na głowie ale tak też było w komiksie :P najlepszą fryzure miał w Genezie

ocenił(a) film na 7
Incridible_Sword

Logan jest dobry tak jak jest teraz-jesli on mialby byc wiekszy to ciekawe jakby sabretooth wygladal.tamten to by si ew kadrze nie miescil

użytkownik usunięty
dawid10809

Logan był mikry przy szablozębnym, chyba nie miał nawet 160 cm.

ocenił(a) film na 7

wiem -chodzi mi o to ze Jackmanowi mozna wybaczyc ten wzrost i wage :)

Logan mial chyba 159 cm a Sabretooth 197cm

użytkownik usunięty
Incridible_Sword

Wiesz to moja subiektywna ocena. Dla mnie Logan to gość zmęczony życiem. Jackman na takiego mi nie wygląda, Rourke już bardziej.

ocenił(a) film na 8

W tym filmie Jackman wyglądał na zmęczonego.
Rourke wygląda na zużytego.

Film to zupełnie co innego niż komiks, czy kreskówka, tu wzrost nie ma znaczenia. W Ultimate Wolverine ma niemalże 180cm, a nie jak w oryginale 159cm. A w filmie, jak w każdym innym o superbohaterach nie ma idealnnych proporcji pomiędzy poszczególnymi postaciami, jak w komiksach, ten za niski, tamten za wysoki, ale liczy się jak aktor odzwierciedli charakter postaci, a Jackmanowi wychodzi to bardzo dobrze.

ocenił(a) film na 8

Spóźniłeś się 14 lat z tym postem ;)