Oprócz snów o Jean w jednej ze scen Logan wypowiada imię Kayla. Była to jego żona w X-Men
Origins: Wolverine. oczywiście nie ma jej w tej scenie, tylko słychać jej imię wypowiadane przez
Logana oraz tłumaczenie w napisach wyraźnie było na ekranie. Zastanawiam się czy Logan w X
Men Days of the future past będzie próbował ją odnaleźć??
Tak, Kayla zmarła pod koniec filmu, mniej więcej w chwili, kiedy Logan stracił pamięć i po przebudzeniu nie wiedział, kim ona jest. Ja zastanawiam się nad tym, czy może będą poruszane jakieś wątki z Jean - od razu mówię, że nie widziałam jeszcze "Wolverine'a". :)
Tak ona zmarła podobnie jak Jean tyle że zastanawia mnie fakt że Logan we śnie wymienił jej imię i może to mieć jakieś znaczenie w nadchodzączych nowych X men Days of the Future Past
Tak jak Xavier mówił, umysł Logana wymaga czasu by się zregenerować. Logan powoli sobie przypomina różne fakty sprzed wszczepienia adamantium. W X2 w bazie pod Alkali Lake miał już przebłyski tego co się wydarzyło, tutaj przypomniał sobie gdzie się skrył z Yashidą. Na jawie może mieć koszmary z Kaylą.
W DOFP cofnie się do czasu zanim poznał Kaylę, wątpię by miał czas by ją szukać, ma inne zadanie do wykonania.