PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133325
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

Koniec filmu

ocenił(a) film na 10

takie podwojne pytanie ... co to za lysy dziadek na wozku na koncowce filmu ? To ten co chcial przejac moc Wolverina (czyli Yashida ) ? drugie pytanie - mozliwe ze bedzie nastepna czesc ? ;P

ocenił(a) film na 6
michu18

Z tym dziadkiem to żart, co nie? Na wózku po napisach wjeżdża oczywiście Xavier. A kolejna część filmu już powstaje. Nie wspominając o X-Menach ;)

ocenił(a) film na 7
michu18

Bez komentarza.

ocenił(a) film na 9
Magic1997

Nie masz nic do napisania?? To nie pisz ku$wa komentarzy!!!

ocenił(a) film na 7
straightlines

Ty też, nic mądrego nie napisałeś. :D

ocenił(a) film na 9
Magic1997

Dałem Ci największą radę życiową.

ocenił(a) film na 7
straightlines

Tylko ze to wolny kraj, i moge pisac co chce i na pewno nikt mi tego nie zakaże, no chyba że Tusk.

ocenił(a) film na 9
Magic1997

Zaprzeczasz sobie w jednym zdaniu. Wolny kraj ale Tusk może Ci zabronić. Zdecyduj si:)

ocenił(a) film na 7
straightlines

Zawsze nie wiadomo co on może wymyślić. Już raz chciał przecież wprowadzić cenzurę.

ocenił(a) film na 7
Magic1997

Za mało masz lat żeby prowadzić dysputy o takich sprawach.

ocenił(a) film na 7
kuubaa

Jestem ciekawy ile ty, jeśli zaczynasz mnie prowokować, co dojrzale to o tobie nie świadczy. Tak samo ten na gorze.

ocenił(a) film na 7
Magic1997

Nikogo nie prowokuje, stwierdzam tylko fakt, ponieważ nie posiadasz wystarczającej wiedzy by rozmawiać na takie tematy :P

michu18

na serio się pytasz ???? czy to był żart chyba że nie oglądasz filmów o x-menach ??

ocenił(a) film na 10
wort801

no wlasnie to nie zart , nie ogladalem x mena :P

michu18

http://www.marvelcomics.pl/bios/index/id/43/Professor-X-[Charles-Xavier]

michu18

nigdy nawet bajek nie oglądałeś np tej z lat 90 ???? lub ewolucji ????

michu18

gdzie ty się uchowałeś:)

michu18

http://www.youtube.com/watch?v=aF44n5QAiVU że nie znasz jednej z najbardziej znanej postaci z x-menów :) profesora xaviera :)

michu18

kolejna część http://www.filmweb.pl/film/X-Men%3A+Przesz%C5%82o%C5%9B%C4%87%2C+kt%C3%B3ra+nade jdzie-2014-630808

ocenił(a) film na 4
michu18

o masakra ... co to za lysy dziadek na wozku ... HAHHAH zaraz jebne na plecy

ocenił(a) film na 8
michu18

Na czym Ty się wychowywałeś jak byłeś mały?

ocenił(a) film na 8
Himiteshu

Pewnie bawiąc się z rówieśnikami na placu zabaw; dziwne co nie?

Pyszal

Akurat nick i zdjęcie wskazuje że wychował się na cs i lolu, a nie na bajkach, ani podwórku.

ocenił(a) film na 8
lakimakromedia

W sumie bardziej możliwe :P

ocenił(a) film na 10
lakimakromedia

tak po nicku dowiesz sie nawet jaki jestem zajebisty no nie ? te gry jak lol i Cs sa dla mnie smieszne . tak dla wiadomosci to jestem ze wsi , takze wychowalem sie na podworku i bajkach . To powiem Ci niezle oceniasz ludzi , po nicku , musze sie tego nauczyc :P pozdrawiam

michu18

No akurat nie daje się wieku w nickach, bo wiek się zmienia. Musiałbyś co roku zakładać nowe konto by się to jakoś kupy trzymało. Zdjęcie też masz zajebiste. Są dwa wyjścia, albo jesteś to Ty, albo jest ono Twojego chłopaka. Sądząc po pseudonimie kobietą nie jesteś.
Nie mnie oceniać Twoją urodę, ale dać takiego avatara? Może i jesteś zajebisty, albo takim się uważasz, ale raczej tylko w swoim otoczeniu. Jak dojrzejesz to zmądrzejesz ;).

ocenił(a) film na 10
lakimakromedia

o co sie czepiasz zdjecia , mam konto polaczone z fejsem takze nie wiem co w tym zlego . Dziekuje za godna uwagi opinie , "Jak dojrzejesz to zmadrzejesz . " Jak bym swoja mamusie slyszal , ale pomimo to dzieki :p

ocenił(a) film na 8
Pyszal

Jak padał śnieg, lał deszcz był chory albo po prsotu siedzial w domu to gapił się w ścianę? Fajnie

michu18

To jest profesor, którego poszukiwał Vince Vaughn i Owen Wilson w filmie "Stażyści" :D

ocenił(a) film na 7
michu18

hahahah dobry jestes mlody z tymi pytaniami

black_bastard

Kapitan Jean-Luc Picard :)

ocenił(a) film na 4
nosferatum89

Ej no! Ja to miałem napisać :)) uprzedziłeś mnie o 2 godziny. Właśnie oglądam 2 sezon ST: The next generation :)

vdm

ja już mam za sobą wszystko poza animowaną serią :)

ocenił(a) film na 10
nosferatum89

dziekuje osobom ktore normalnie potrafia odpowiedziec , a nie pisza niepotrzebne zdania , typu , gdzie ty sie uchowales itp itd . ;P

ocenił(a) film na 10
black_bastard

jak nie wiem to sie pytam , nie mozna ? Chyba po to jest forum no nie ?

michu18

Po prostu dziwne, że nie obejrzałeś poprzednich filmów tylko zaczynasz od końca. Przecież to cała seria i nie ma sensu oglądać ostatniej części kiedy się nie widziało wcześniejszych. Polecam zacząć od początku, zwłaszcza że jak dla mnie, poprzednie części lepsze.
A co do drugiego pytania, to tak: http://www.filmweb.pl/film/X-Men%3A+Przesz%C5%82o%C5%9B%C4%87%2C+kt%C3%B3ra+nade jdzie-2014-630808

ocenił(a) film na 10
i_Xa

spoko , napewno jak bede mial troche czasu to obejze wszystkie poprzednie czesci ;P dzieki za info ;)

ocenił(a) film na 7
michu18

Ale Cię tu chłopaku pocisnęli za to pytanie.. napinają się jakbyś im osobistą krzywdę zrobił.
Co prawda można Twój post interpretować jako internetowy trolling, ale widzę, że faktycznie uniwersum X-Men nie było Ci wcześniej znane.
Jak się weźmiesz za wcześniejsze filmy to zrozumiesz kim jest ta postać. Co prawda sam 'Wolverine' tego nie wymaga i można go oglądać bez tej wiedzy, ale akurat scena w trakcie napisów jest skierowana do fanów serii i zapowiada kolejny film.

ocenił(a) film na 4
michu18

Kiepski troll, ale próbuj dalej.

ocenił(a) film na 5
michu18

W sumie dobrze, że zapytał bo nie dotrwałam do tej końcówki, ani nawet moje napisy do filmu też :D Więc przynajmniej dzięki Tobie się dowiedziałam, że tam jeszcze jest ukryta końcówka ;) Co myślicie o tym:
http://www.filmweb.pl/film/X-Men%3A+Przesz%C5%82o%C5%9B%C4%87%2C+kt%C3%B3ra+nade jdzie-2014-630808
Myślę, że nie będzie nawiązania do tej części, ale jak to zazwyczaj bywa - całkiem nowa historia ;)

michu18

'co to za łysy dziadek na wózku' ahahahaha poprawiłeś mi humor znacznie

ocenił(a) film na 6
michu18

Ten dziadek to gzejwier,profesor Czarls Gzejwier.