PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133330
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na jedną rzecz . W momencie kiedy ta blondyna dała pasożyta Loganowi ten stracił zdolność szybkiej regeneracji (był podatny na rany) . Zastanawia mnie tylko jak to możliwe że , po postrzale krwawił a w momencie kiedy jego adamantowe szpony wychodziły z rąk nie pojawiła się ani jedna kropla krwi .

ocenił(a) film na 7
bator22

Było tak gdyż film jest od 13 lat.

ocenił(a) film na 7
koo_2

A tak serio to nigdy nie krwawił przy wysuwaniu szponów, no może tylko w komiksie weapon x.

ocenił(a) film na 5
koo_2

Tak ale po śladach od kul było widać jak leci krew więc skoro wysuwał szpony to krew powinna się też pojawić skoro nie mógł się regenerować . Ale tak jak mówisz film od 13 roku życia i troche mnie to drażni że z kultowego komiksu który ocieka brutalnością :D zrobili film dla gimbazy :/

ocenił(a) film na 8
bator22

I tak jest tu więcej krwi niż w Genezie,dla porównania klatka z X2 i klatka z OW
http://img27.imageshack.us/img27/1003/xmow.jpg

ocenił(a) film na 7
bator22

Nawet jeśli jest w pełni sił to krew przy wysuwaniu się szponów też powinna być na szponach.

ocenił(a) film na 7
bator22

Więc pewnie dlatego że jest to to film dla gimbazy młody Yashida spokojnie sobie patrzy na wybuch atomowy,który nawet go nie oślepia tak jakby był to zwykły sztuczny ogień.