PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133325
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

Reżyser filmu poinformował nas dziś że akcja filmu będzie się rozgrywać po wydarzeniach z X-Men: The Last Stand, a nie jak pierwotnie wszyscy zakładali przed oryginalną trylogią.

Źródło:
http://www.comicbookmovie.com/fansites/TheAlexLynch/news/?a=69224

Grievous

To jest genialne i cieszę się jak... ;)

To jest dopiero logiczne i pomysłowe, wykorzystanie pomysłu iż Logan pojedzie do Japonii po śmierci Jean i tam znajdzie ukojenie duszy, ale z drugiej strony trzeba olać całkowicie x-men origins wolverine, bo tam po napisach końcowych pił w barze, wiadomo gdzie.

Ale co tam, ja się cieszę i to naprawdę fajny pomysł.

Grievous

No i teraz wiadomo, co aktorzy z trylogii mieli na myśli mówiąc o powrocie, bo skoro to kontynuacja (a wszystkie filmy były o wolverin'ie, umówmy się) to można to uznać, za to taka zapowiedź x-men first class 2 i x-men 4, bo zapewne są takie plany.

Nie, no, ale się podjarałem, ale ucieszyło mnie to, że to nie prequel, bo to oznacza, że chcą kontynuować tą serię ;)

Spidey_

Także ten pomysł bardzo mi się podoba. Kolejny prequel powiększyłby jeszcze burdel panujący w tym filmowym uniwersum.

Co do sceny w "Genezie" to przecież nie wiadomo czy filmowy Wolvie będzie odwiedzał Japonię po raz pierwszy w nowym filmie, a nawet jak by to tą scenę można by traktować jako dziejącą się w tym czasie co nowy film. A tak koniec końców to o ile dobrze kojarzę to na BD chyba po napisach była scena z Deadpoolem a Wolvie w Japonii powędrował do scen wyciętych ;)

Grievous

Ale się czuję strollowany, bo się każdy nastawił zapewne tak jak ja, żę będzie prequel, bo i w komiksowym pierwowzorze tak było i każdy nastawiał się na kolejny prequel, a tutaj taki suprise ;)

Grievous

http://cinemavine.com/the-wolverine-new-image-of-hugh-jackman/ Na obrazku Logan ma jeszcze zwykłe szpony, może to jakaś retrospekcja.

hr_dooku

A czytałeś wywiad?

Było mówione iż będą retrosy do 2 wojny światowej i tylko tyle.

hr_dooku

Gdzieś czytałam że Magneto "usunie" mu cały ten metal , więc to niekoniecznie retrospekcja..

Julsoon

Jeśli się pojawi, a nie ma żadnych przecieków by się pojawił, z nowych info wynika iż inni przeciwnicy znajdą sposób by opóźnić jego "szybką" regenerację, choć nie wykluczam, że coś może się stać z jego metalem.

hr_dooku

Była gdzieś mowa o tym że prolog filmu będzie się dział podczas II Wojny Światowej w Japonii gdzie Logan będzie w niewoli.

Grievous

Oto jak ginie nasz polski język.

użytkownik usunięty
BIOLLANTE

To chyba nie temat na takie pierdoły?

No nie, ale wielkim pierdołem to nie był ten komentarz.

użytkownik usunięty
BIOLLANTE

Albo gadamy o linku, który zapodał kolega Grievous albo nie odzywamy się wcale.