PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133325
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine
scottpilgrim

http://www.komiksynaekranie.com/2011/03/aronofsky-juz-nie-jest-rezyserem-the-wol verine/
Wielka Szkoda :(

scottpilgrim

Wow dzięki, że nam otwierasz drzwi, ale nie mówisz, co jest za nimi. Chcesz, abyśmy się sami nauczyli zdobywać wiedzę, dziękujemy.

Mowiacy_do_reki

co, nóżki bolą wpisać w google kilka słów? no już nie moja wina.

scottpilgrim

o jedno chyba... (o ile jest już skończony scenariusz) być spokojni, że historia będzie się trzymała kupy, bo w xm o wol, to już sama historia była do kitu..., choć film fajny ;D

scottpilgrim

Co ty bredzisz, kiedy zaczniesz brać lekarstwa. To nie jest żaden spoiler, że musisz na ten temat ukrywać informacje i pisać "poszukajcie w sieci info". Przeczytaj to jeszcze raz. Nie uważasz, że to żałosne? Gościu, masz coś do powiedzenia, to piszesz "Aronofsky zrezygnował z Wolverine". Tak jak to robią dziennikarze i dodajesz najlepiej link jak kolega, a ty "poszukajcie sobie info w sieci". Szkoda gadać, dorośnij do formuły forum, a nie taniego suspensu. A w ogóle dlaczego miałyby mnie nóżki boleć od wpisywania, uważasz, że walę po klawiaturze dużym paplcem od stopy? I przestań odgryzać się w innych tematach, tylko po to, żeby było po równo, ludzie jak wchodzą na profil Wolverine, to nie chcą czytać osobistych wycieczek, a ja nie piszę pod twoim adresem, bo sobie ciebie upatrzyłem, tylko wkurza mnie twój styl na filmwebie, to co już powiedziałem wyżej. Traktujesz ludzi jak ciemnych, którzy powinni się samodoskonalić, a ty wzkazujesz kierunek, mistrzu wspaniały.

Mowiacy_do_reki

Uuuu nawet nie doczytałem do końca, bo aż się boję taka złość z ciebie kipi, idź ją wykorzystaj do wc.