PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133330
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

Komiksy jak i serial x-men ogladam i zytam od dziecka. Wolverine geneza calkiem przypadla mi
do gustu.
Po wyjsciu z seansu tego filmu jestem kompletnie zawiedziony. Nudny fabularnie, kompletnie
przesadzony.
Jednym slowem 4/10...

ocenił(a) film na 8
Johnsoneks

To chyba czytałeś inne komiksy, geneza jest totalną porażką, nie pokrywa się z genezą Logana znaną z komiksów, tu jest znacznie z tym lepiej.

ocenił(a) film na 8
Johnsoneks

Raczej jesteś dzieckiem, a nie czytasz komiksy od dziecka jeśli uważasz, że Origins był udany, a tym filmem jesteś zawiedziony.

Johnsoneks

Na filmie The Wolverine jeszcze nie byłem , ale zamierzam iść . Mi osobiście też Origin się podobało no ale nie zgodzę się , że Geneza była oparta na komiksie. Większości rzeczy i wątków z komiksu tam po prostu nie było a część znacznie uproszczono . Ja sam dałem Genezie wysoką ocene nie za zgodność z komiksem ale po prostu za sympatię do Wolverinea , którego akurat bardzo lubie i za nic więcej .

ocenił(a) film na 7
Johnsoneks

O bosze. Ten film deklasuje Genezę na wszystkich frontach. Dla fanów komiksów zdecydowanie za mało mutantów - no ale to przecież film o Rosomaku.

Johnsoneks

Kurde ze też na końcu postu dopiero napisałeś "kompletnie przesadzony.". Gdybyś wcześniej to napisał nie czytałbym dalej, nie traciłbym tych kilku sekund życia. Chyba nie wiesz co znaczy przesadzony, co jest dziwne zważywszy na fakt że widziałeś Geneze xD