PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133325
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

Oprócz Silver Samuraja o ile w ogóle będzie, zapewne Rosomak nie spotka żadnego mutanta. Zapewne jego przeciwnikami będą zwykli samurajowie albo ninja więc wyraźnie Logan będzie miał przewagę. Nie żebym chciał zobaczyć kolejną siekę z efektami specjalnymi ale ta rozróba + mutanci uratowali Genezę

katedra

uratowali Genezę ?! chyba pogrążyli bo tamten film o Wolverinie to była tylko nielogiczna sieka z efektami specjalnymi i nic poza tym, żadnej sensownej historii. Zdecydowanie był to najsłabszy film z całej filmowej sagi o X-Men, gorzej zekranizowac genialny komiks Weapon X juz się nie da. Mam nadzieje że ten film o Loganie będzie wkońcu jakiś porządny.

ocenił(a) film na 6
sumi_88

no przecież mówię co uratowało: sieka, efekty specjalne i mnogość mutantów. Napisałeś to samo i to samo dokładnie mi wypomniałeś.

katedra

omg..

-swietlikowy master :
ta rozróba + mutanci uratowali Genezę'
-sumi:
uratowali Genezę ?! ..to była tylko nielogiczna sieka z efektami specjalnymi i nic poza tym, żadnej sensownej historii... gorzej zekranizowac genialny komiks Weapon X juz się nie da'

ocenił(a) film na 8
aew4334555

Zgadzam się, to był szajs, dla mnie to była po prostu 4 część X-menów a nie Geneza ;/ dobrze ze zrobili Pierwszą Klasę zamiast robic po kolei o wszystkich genezy, tu mamy fajnie przedstawiona przeszlosc Magneto i Profesora X. A tak do tych przeciwnikow Wolverine'a w tym filmie to będzie kobieta zwana Viper, widzialem zdjecia z planu i czytalem o tym.

Himiteshu

dokladnie,na samym koncu mialem juz ochote wylaczyc ten film,zupelnie przerysowane relacje szablozebnego i rosomoka poza tym sam film denny.1# klasa to najlepszy film o mutantach.tak jak pisal sumie wolverine geneza to nieudana ekranizacja orgina i weapon x.