PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133330
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

Właśnie wróciłem z seansu i mam do was pytanie, bo chyba umknął mi pewien szczegół. Jak Logan mógł pamiętać o ratunku Yashidy w Nagasaki, skoro stracił pamięć na końcu X-Men Geneza: Wolverine? Było to jakoś wytłumaczone czy to błąd filmowy?

ocenił(a) film na 7
kapiszon79

Dlatego, że od Genezy odcinają się wszyscy i uznają film za niebyły :)

ocenił(a) film na 7
kapiszon79

a poza tym w "dwójce" odzyskał pamięć - przynajmniej częściowo

voyano_wrecemocny

hshs, zarejestrowałam się, a ty w tym czasie zdążyłeś uzupełnić... miałam pisać, że przecież w innych częściach też nie pamiętał przeszłości i nawet gdyby nie było Genezy, to Wilczek jednak nie pamiętał za wiele... więc to jest albo jedno z nielicznych wspomnień, albo błąd ;)

ocenił(a) film na 7
varie

Jak napisałem... częściowo pamięć mu wraca pod koniec dwójki. W ostatnim bastionie już nie wybijane są jego problemy ze wspomnieniami - czyli wg twórców były nieważne lub nie istniały :) I raczej Rosomaczek!!!!! :)

voyano_wrecemocny

A no rzeczywiście coś tam w dwójce było, tak dawno ją ostatni raz oglądałem, że nawet nie skojarzyłem. Dzięki ;)

voyano_wrecemocny

Ktoś gdzieś nazwał go Wilczkiem (albo mi się wydawało, może już taka stara jestem... XD) i mi się spodobało :P Ale ok, żeby nie było, że obrażam, ROSOMACZKIEM*, zwracam honor :D

ocenił(a) film na 7
varie

żadnego honoru nie brałaś żeby teraz zwracać :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
varie

jeśli utożsamiasz go z jakimś zwierzęciem, to z rosomakiem, nie wilkiem. szkolny błąd

powerfuljedi

przepraszam no, już się poprawiłam ._.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
kapiszon79

Fabuły tak Wolverine'a jak i Genezy mają więcej dziur i wybojów, niż wszystkie nasze drogi razem wzięte...