X men - Jackam się postarzał co widać chociaż niby się nie starzeje. 60 % to naprawdę smentny film. Efekty jakieś 3 x gorsze niż w Batman i superman
Filmy to nie tylko efekty. Prawdę mówiąc filmy z przesadnymi efektami specjalnymi są zwykle pustymi gniotami.
To Ty szukasz głębi i fabuły w tytułach typu X man ?? Swoją drogą jesteś kobietą także potwierdzasz moją opinię, że film jest smentny, tani melodramatyzm który może podobać się niektórym kobietom
Kto powiedział, że jestem kobietą? Dlatego że mam w avatarze Momo z To Love-Ru? Nic o mnie nie wiesz, a sugerujesz się obrazkiem.
Jestem facetem. Mój poprzedni komentarz wyraził się wystarczająco - aby film był dobry nie trzeba efektów specjalnych.
Lubię Sci-Fi i komiksy, więc filmy o X-menach będą dobre dla mnie zwyczajnie dlatego, ze je lubię.
Odnośnie samego Wolverina wybuchy, lasery, urywane ciała czy inne "upiększacze" są zbędne. Czego oczekujesz od mutanta, którego główna zdolnością jest regeneracja?
Szkielet ma pokryty adamantium ale ono nie wybucha i nie świeci by wytworzyć lepsze efekty. Stworzenie przeciwnika, który będzie ciągle kroił Wolverina by ten pokazał zajebiste efekty specjalne regeneracji byłoby tak samo denne.
To nie X-meni, by uderzać piorunami czy topić laserem z oczu. To tylko jeden regenerujący się mutant z wysuwanymi ostrzami w swoim prywatnym świecie.
Zatnij się nożem i poobserwuj jak rana się goi. Może doczekasz się efektów specjalnych. /sarkazm
Nożem to powinna zaciąć się twoja mama aby cie wyskrobać. - realizm.
Jesteś osobą bez wykształcenia i pojęcia o kinematografii. Film x-men pod względem scenariusza i gry aktorskiej to totalne badziewie.Podniecanie się tym filmem to jakby zjeść kolacje w fast foodzie i chwalić się że było sie na kolacji w restauracji.
Nie wiem co tam nabazgrałaś powyżej bo szkoda mojego czasu na czytanie badziewi. A poza tym jak skończysz 18 lat, zdasz mature, 2 fakultety na studiach wyższych to będziemy w stanie na jakimś równym poziomie rozmawiać.
Jak wzruszasz się na x-manie jestem przekonany że tak samo wzruszają cie ,,pamiętniki z wakcji" itp. produkcje. Filmy należy oceniać obiektywnie !
P.S.
Dzięki za podbijanie mojej oceny co do tego filmu :)
Od kiedy to wykształcenie czy wiek świadczy o poziomie człowieka? Chyba, że miałeś na myśli, że reveler_dark zdobywając te osiągnięcia o których wspomniałeś zniży się do Twojego poziomu. Jeśli tak to przepraszam.
Jak już mówiłem nic o mnie nie wiesz, więc nie zachowuj się jakbyś mnie znał. Twoje uwagi odbieram jako próbę obrażenia mnie albo nawet wyzwania.
Dobierasz niestety złych słów, bo wytykanie mi czegoś co dawno osiągnąłem wrażenia na mnie nie robi.
A co do reszty. Wytykasz mi nieznajomość kinematografii, kiedy sam jedynie widzisz starość aktora i brak efektów specjalnych.
Widać młodość i obróbka cyfrowa obrazu jest dla ciebie szczytem kinematografii.
Nie wiem za jakiego ty eksperta się uważasz, ale kiedy czytam twoje wypowiedzi to najzwyczajniej chce mi się śmiać. Brzmisz jak 13-latek, który chce zrobić sobie w internecie jakąś otoczkę wielkiego i surowego krytyka filmowego.
"Nożem to powinna zaciąć się twoja mama aby cie wyskrobać. - realizm." - to chyba było najzabawniejsze i najżałośniejsze jednocześnie.
Pozdrawiam
Ja tam nie wiem co ty oglądałeś/aś bo w tym filmie efekty są niesamowite zresztą w filmie nie chodzi tylko o efekty a fabułę jeśli cię zaciekawi z efektami czy bez efektów będzie miłym do oglądania ;)