PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133325
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

kategoria r

ocenił(a) film na 10

Reżyser planuje zrobić dwie wersje filmu: od 13 i dla dorosłych. Przynajmniej w końcu będzie krew, gdy się leją.

ocenił(a) film na 8
filmfanka321

To tylko pomysł Jackmana, nic się narazie nie poleje.

deamon82

Tak, czytałem o tym. To tylko pomysł Jackmana. Aczkolwiek mam nadzieję, iż będą takie dwie wersje filmu. Z chęcią obejrzałbym obydwie (o ile film będzie dobry :3). Szkoda tylko, że reżyserem nie jest już Aronofsky. A szkoda. W każdym razie cały czas czekam.

ocenił(a) film na 7
filmfanka321

wątpię by była na to szansa. Z resztą wolał bym żeby fabuła była dojrzała skierowana do starszego widza. (A nie tylko fanów komiksów)w sumie marzył by mi się film o Loganie, mroczny jak "Watchman" ale to moje zdanie.

Akawoj

Czyli ogólnie właśnie chciałbyś film dla fanów komiksu, bo te są poważniejsze od filmu xD

filmfanka321

Było by pro-zajebiście ale nawet jakby powstały dwie wersje to tak jak w przypaku innych tak robionych filmów ludzie którzy przed premierą obejrzą dwie wersje filmu mówią która lepsza i do kin oficjalnie wchodzi ta lepsza. Ale zajebiście by było jakby (jak to mówi ten niedoje* klocuch) krew się sypała xD.

ocenił(a) film na 8
filmfanka321

W kinie raczej na pewno będzie pg13 na DVD może ukazać się wersja unrated\extended cut, z podniesioną kategorią wiekową, co by było miłe