najlepsza część była z magnetem - ostatni bastion. Inne też fajne. Najmniej podobałą mi się pierwsza klasa - mieszanie mutantów z II wojną swiatową uważam za pomyłkę.
Powinni nakręcić kolejną część z magnetem - jako druga część ostatniego bastionu. Świetne sceny jak magneto kontroluje metal i ostatie sceny walki.
PS
wiem, że fanom komiksów ta część nie przypadła do gustu, bo nie pasuje ona do innych części ale ja jestem fanem tej części :)
Pierwsza klasa związana z II wojną światową? mhm, akcja dzieje się sporo po wojnie, a że jest jakiś epizod, przecież w pierwszej części X-Men też był fragment, uzupełniony właśnie w Pierwszej klasie. Polecam poczytać na wikipedii w jakich latach działa się II wojna światowa i o co w niej chodziło. Ekstra temat, ta wojna, może się zaintersujesz.
MOże ty poczytaj najpierw jak osiągnąć odpowiedni stan intelektualny aby używać sensownie klawiatury i potem sie wypowiadaj na forum i pouczaj innych. Zresztą twój stan intelektualny jest dla ciebie właściwą karą.
Ale riposta, nie ma co. On zarzucił ci konkretne rzeczy, a ty jemu nic, ale i tak go obrażasz. Stan intelektualny? Give me a break.