tym bardziej że nie trzeba tak długo czekać jak w filmach robionych przez Marvel
Popieram, naprawde warto poczekać, mam nadzieje, że ta ostatnia scena jest zapowiedzią do Avengersów ;)
http://www.filmweb.pl/news/%5BComic-Con+2013%5D+%22Avengers+2%22+adaptacj%C4%85+ 10-cz%C4%99%C5%9Bciowego+%22Age+of+Ultron%22-97487
Nadal mam jednak nadzieje, że to jest zapowiedź do kolejnych Avengersów ;)
Czytaj uważnie, kolego. Nie jest (i przede wszystkim nie może być, ze względu na odrębne studia filmowe) zapowiedzią dla "Avengers'.
a te pajace z kina, jak sie zaczna napisy to juz swiatło zapalają i patrzą z dołu by juz szybko ludzie wyszli
prosze, czy moglbys napisac co sie wydarzylo. Ja niestety zostalem wypchniety z sali z fala ludzi.
Ktoś cię ściągnął z siedzenia?
Przecież to nie nowość, że po napisach jest scena.
scena po napisach dzieje sie dwa lata po wydarzeniach z The Wolverine. Logan jest na lotnisku i ma właśnie przechodzić przez bramkę. W tle na monitarach widać reklamę Trask Corporation/Industries (nie pamiętam dokładnie). Logan ma właśnie przechodzić przez bramkę kiedy metalowe przedmioty zaczynają drżeć. Odwraca się z pazurami i spotyka Magneta (starsza wersja) Ten powstrzymuje jego rękę i następuje wymiana zdań o nadchodzącym zagrożeniu. Logan jednak mu nie wierzy, nagle wszyscy nieruchomieją i pojawia się Profesor X (starsza wersja).
Mnie interesuje jedno
SPOILER!!!!
Jeżeli Yukio powiedziała, że jest ochroniarzem Logana oraz go nie zostawi i z nim wsiadła do tego samolotu to czy wystąpi ona również w X-Men: Days of Future Past ??
nic o tym nie wiadomo, na razie nie jest w ogole wymiana w głownej obsadzie. Przyznam ze fajnie by było poniewaz polubilem jej postac ;)
Spojler - widziałem tą scenke i się zastanawiam jak Magneto powstrzymał Logana - przeciez już nie miał metalu w sobie?
cały szkielet Logana był z adamantium, nie tylko pazury które zostały ucięte, także mogl to spokojnie zrobic.
Maszyna nie usunela mu metalu, od poczatku gadali tylko i wylacznie o zdolnosci do regeneracji.