PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133325
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

nie jestem jakimś zagorzałym fanem tej serii filmów, ale do tej pory oglądałem je z przyjemnością. niestety ta część jest typowym gniotem, któremu bliżej do filmów klasy z. fabuła pisana chyba na stopie, przewidywalna, infantylna i obrażająca inteligencję widza.

ocenił(a) film na 5
dariogee

zgadzam się w 100% dałem 5 (1 za film i 4 za postać głównego bohatera)

ocenił(a) film na 5
swota

film lepszy od genezy ale nadal lipa... rezyser nie poradzil sobie ze scenami akcji albo to wina montażu... czekam na wersje z kategoria R bo moze nie bedzie tak pocieta jak ta kinowa ktora robi z wolverina goscia ktoy nie potrafi pokonac 4 leszczy z Yakuzy... szkoda zmarnowanego potencjalu japoni no i fatalny final z mechem z adamentium!

ocenił(a) film na 5
GTA5pl

lepszy od genezy, chyba żartujesz, najgorsza część ze wszystkich, dałem 5, które jest trochę naciągane, większość scen walki jest jakoś dziwnie zrobiona, no i ogólnie jest ich mało, mało krwi(bądź w ogóle brak krwi), gdyby postać Logana była grana przez inną osobę to ocena tego filmu była by dużo niższa, robienie jeszcze kiedyś części tylko o wolverine jest totalną głupotą, mam nadzieję że wszystkie następne części będą o X-Men'ach

ocenił(a) film na 9
Sylar_Heroes

Nie on nie żartuje. Zdecydowanie lepszy od genezy. To raczej ty sobie tu żartujesz.

ocenił(a) film na 2
straightlines

W genezie było przynajmniej fajne otwarcie. Tutaj już niczego nie było.

ocenił(a) film na 9
klin

Hmm geneza wypada blado przy tej części...

ocenił(a) film na 3
straightlines

obie gnioty ale mimo wszystko chyba geneza lepsza
ps. serio 9? chyba za oba na raz.

ocenił(a) film na 9
dariogee

Nie marudź. Film świetny, ale zawsze ktoś się znajdzie kto musi narzekać. I te oklepane durne teksty w stylu, że niby obraża inteligencję.

ocenił(a) film na 5
straightlines

dałeś 9??? to ocena czy tyle masz lat miśku?

ocenił(a) film na 3
straightlines

sformułowanie "obraża inteligencję" idealnie tu pasuje więc dlaczego mam tak nie pisać? przypomnij sobie scenę, gdy wolverine robił operację serca. i nie trolluj

ocenił(a) film na 9
dariogee

Ja trolluję? Wolne żarty

dariogee

faktycznie, nudnawe, zupełnie nie to co oczekiwałem... daję jednak 6 za scenę po napisach ;)

ocenił(a) film na 5
dariogee

cienki jak kompot z desek.

ocenił(a) film na 5
dariogee

Zgadzam się pod względem fabuły jest to gniot jedynie ratuje się momentami humorystycznymi i zakończeniem które może zaskoczyć ale ogólnie przeciętny film który jest przykładem skoku na kasę od fanów,ja fanem nie jestem więc mi to tam lata ale szkoda tych pierwszych.
Ocena 5/10 to i tak wysoka ocena.

ocenił(a) film na 3
dariogee

racja, rozczarowanie roku jak dla mnie.
ps. pg-13 swoje zrobiło te bezkrwawe walki są żenujące

ocenił(a) film na 6
dariogee

Również muszę się zgodzić, dupy nie urywa. Wszystkie pozostałe częsci byly o niebo lepsze. Chwilami miałam wrażenie, że film jest po prostu głupi, stary opętany swoim marzeniem dziadek, akcja super powolna, walki.. nijakie... No jakoś do mnie nie przemówił,ale za scene po napisach, dałam 6 :D

ocenił(a) film na 7
dariogee

Coś im nie poszło z tą częścią....

dariogee

Sami znawcy widzę. " Za mało krwi, za mało walk, udawany, głupota " ha ha ha ha ha. Lepiej się nie wypowiadać, szczerze.

Narzekacie na coś a nie potraficie określić dlaczego tak sądzicie, podajecie nazwy bez żadnych argumentów, kompletnie nic. Geneza była dużo lepsza, ale oceniać ten film pod tym względem co wy ? HA HA NIGDY !!!!.