Która według was dziewczyna jest najładniejsza z tego filmu?? Moim zdaniem Regina ;)) Jest śliczna (:
czemu wszyscy karen dają na ostatnim miejscu? według mnie Amanda jest jedną z ładniejszych aktorek młodego pokolenia
1. Cady!
2. Regina
3. Janis
4. Gretchen
5. Karen
Wszystkie są śliczne, trudno zdecydować, ale Cady jest zdecydowaną jedynką!
1. Cady - śliczna
2. Regina - niezbyt ładna, ale wyrazista
3. Karen też dość dziwna twarz, ale intrygująca
3. Gretchen - niebrzydka, ale pospolita
w filmie najładniejsza jest
1 Cady
2 Grechen
3 Reggina
4 karren
ale w realu najbardzien mi sie Reggina podoba a juz nanbardizej w filmach gorąca laska
i czerwone oko,wygląda tam super z innym kolorem włosów rozpuszczone i krecone super jest ale w tym filmie mi sie srednio podobałą
najbardziej Cady (Lindsay Lohan kiedys była fajna (5 lat temu) ale teraz po tych ekscesach,piciu i odwykach wyglada brzydko ,szkoda mi jej /
1. Regina - śliczna
2. Cady - ładna, ale nie zachwyca
3. Gretchen - nawet ładna
4.Karren - Średnia
1.Regina
2.Cady
3.Karen
Gretchen i janis to najbrzydsze i najbardziej irytujące postacie z tego filmu .gretchen to taka wkurzajaca dwulicowa plotkara i lizus,a janis to odpychajaca,sfrustrowana,wredna,zazdrosna idiotka,ktora chce byc oryginalna na sile,a jest smieszna Ci,co pisza,ze ona jest ladna,robia to z litosci i z przekory
Po mojemu to tak:
1. Cady (kiedy była ubrana w sukienkę w scenie na przyjęciu w jej domu...po prostu jedno słowo: cudo! Jako śnieżynka też wyglądała bardzo seksownie).
2. Gretchen (lubię ten typ urody).
3. Dalej się nie wypowiadam, bo mimo że Regina, Karen i Janis też są ładne, to jednak nie mój typ. Li Lo w tamtym czasie wyglądała ślicznie (miała 18 lat w końcu) :]
1- Karen za to jak się zaśmiała u dyra z wpisu o Reginie :D no i może włożyć całą pięść do buzi :D
2- Regina - klasa i elegancja sama w sobie
3 - Cady
4 - nauczycielka
5 - Gretchen
Lohan wtedy była ładniutka, a jeszcze bardziej McAdams ;)
1. Regina
2. Cady
3. nauczycielka ;)
4. Gretchen
5. Karen
Nie jestem pewna co my właściwie oceniamy: aktorki czy postacie z filmu? Ktoś napisał, że najbardziej lubi Janice bo ma super fryzurę i fajnie się ubiera a ktoś jeszcze napisał, że żadna bo wszystkie to plastiki... Jeśli chodzi o ładną buzię to moim zdaniem najładniejsza jest Regina ( Ogólnie uwielbiam Rachel <3 ) Jeśli oceniacie po np. ubiorze to pytanie czy chodzi o aktorkę czy o postać z filmu, bo się pogubiłam...