laski z głupimi pomysłami, jak można stworzyć tak bezsensowną książkę... dzielić sie na grupy ludzi, plastikowe dziewczynki, to chyba dobre sformułowanie, ciąży nad ludźmi coraz nardziej, zwłaszcza w dzisiejszcy czasach, co można zauważyć dość często. Komedia rodem jak nakręcić coś aby było łatwo przyswajalne i aby nei włożyć w to zbyt dużo starań, kto lubi taki typ filmów, zapewne sie spodoba, ogółem oglądnięte z przymusu, ale mama pewnej uczennicy wybiła się ponad wszystko. Scena z podziałem korony dla królowej, aż łezka tkli się w oku, (oczywiście żartuję) :P
Czy ja wiem, mnie sie akurat ten film bardzo podobal, to jest film jeden z nielicznych mlodziezowych jakie polubilam. Chyba dlatego, ze poprostu dawno sie nie smialam tak bardzo jak na tym filmie...poprostu plastics przypominaja mi naprawde te wszystkie panienki, co nie maja nic w mozgu.
Ja akurat nie przepadam za tym typem filmow, a jednak lubie go....alekazdy ma swoje zdanie no nie:P Pozdrawiam!
To chyba jeden z najlepszych filmów z Lindsey(powiedzmy sobie szczerze reszta nie jest zbyt dobra)
Wredne dziewczyny są świetne podobnie jak Zakręcony Piątek a przy takich filmach jak wyznania małoletniej gwiazdy,czy garbi:super bryka poprostu ręce opadają
Film fajny, ot taki miły, lekki i przyjemny :) ale uważam, że ten film pokazuje w dużej mierze jaka jest młodzież :/
A mnie się nawet podobał:D.U mnie klasa jest tak podzielona na grupy;(
więc to dla mnie nie nowość;P.Ale cóż takie jest życie;/.A filmik się nawet fajnie oglądało;)))).Pozdrawiam:D)
Film 7/10 fajny ale nie ażtaki super jak się spodziewałam. Troche pusty ale chyba w końcu o to chodzilo=) Nawet mi się podobał. pozdro=)
Film fajny, przyjemny, ale nie rozumiem dlaczego niektórzy mówią, że tylke tam śmiechu? Mnie jakoś zbytnio nie bawił, ale podobał mi się. 7/10
Obejrzałam jeszcze raz, tym razem w lepszej jakości i zmieniam ocenę na 9/10. :)
bardzo fajny, idealnie odzwierciedla wygląd amerykańskiego liceum... przeważnie w liceach w USA jest grupka takich wlasie plastikowych laleczek, które wszystkimi rządzą i myślą że są najpiękniejsze i najmądrzejsze... :D:D
Byłaś tam? Wiesz jak jest?
Ten film wyśmiewa wszystkie stereotypy dotyczące popularności w liceach amerykańskich. Do tego jest w nim kilka zabawnych numerów i przez to film jest dobry. Nie jest żadnym arcydziełem, ale fajnie sie go ogląda. Mi sie podobał.
wiesz, jeszcze nie bylam ale mam tam rodzine i kilka kuzynek wlasnie w wieku licealnym z ktorymi utrzymuję konkakt i mniej więcej wiem jak tak jest :P wiadomo że film o takiej tematyce nie może być arcydziełem ale jest lekki i przyjemny do obejrzenia :) mnie także się podobał ;]
widzę, że jakiskonflikt powstał. Kto chce się pośmiać, a uważa, zę nei ma interesujacych komedi hmm polecam ''Smak życia''. Znacznei bardziej przypadł mi do gusta, niżeli amerykańskie ''Wredne dziewczyny''
Ciekawe porównanie zachowania zwierząt z ludźmi i to tyle ;P Reszta do dupy. Ma mi się podobać film... gdzie fajna laska przeistacza się w plastik? Wcześniej była frajerką, ale z pomocą laleczek barbi zmieniła się nie do poznania. Przecież zrezygnowała ze swoich ideałów, stała się ulepszoną kopią tej blondyny. Poddała się na początku, ciepłe kluchy. Czego to Amerykanie nie zrobią dla sławy. Zero szacunku wobec siebie i honoru. Jeszcze chodzę do szkoły więc wiem jak to jest... ale ulegać "silniejszym" od siebie? Nigdy w życiu. Polecam film dziewczynom z podstawówki i gimnazjum ;] Buntowniczym istotkom takim jak ja... nie radzę sobie przy tym filmie psuć nerwów.
Pozdrawiam
PS: denerwują mnie filmy dla nastolatek, gdzie rodzice są ukazani jak jakieś niedorozwinięte błazny... które gówno wiedzą o życiu. To dopiero jest śmieszne.
Stereotypy?
No coz, moje drogie, sama sie w takiej szkole ucze- i musze przyznac, ze nie jest przyjemnie- zwlaszcza, ze jestem ta "Polish girl".
A lunch- dokladnie taki sam jak na filmie, tylko ze my mamy jeszcze podworko. I szkola jest brzydsza.
A jesli komukolwiek przyszloby na mysl, ze amerykanska szkola jest cudowna i w ogole, to niech jeszcze raz sobie pomysli.
W zeszlym tygodniu ewakuowali szkole, bo ktos zadzwonil ze podlozyl bombe, a niedawno otwierali wzzystkie szafki jak leci bo psy poczuly narkotyki.
I niewazne, czy jestes (bylas) madra, czy nie, tylko to, czy twoja najnowsza torebka jest od D&G, czy Louisa Vuittona.