PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107310}

Wredne dziewczyny

Mean Girls
2004
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 126459
6,4 34 krytyków
Wredne dziewczyny
powrót do forum filmu Wredne dziewczyny

Na początku oczywiście musze stwierdzić, że Wredne dziewczyny to całkiem porządny film .Do obejrzenia go skłoniło mnie kilka rzeczy. Być może był to zwiastun, krótkie wywiady z aktorami, ale przee wszystkim, że nie grali niczego, czego bym już nie widziała. Oczywiście zdawałam sobie sprawe, że nie będzie to kino najwyższych lotów, ale jednak zawsze jakieś. Jednego byłam pewna- Lindsay Lohan czyli główna bohaterka zapewni wiele pozytywnych wrażeń i spowoduje salwę śmiechu. Widziałam wcześniej z jej udziałem Freaky friday, więc byłam pozytywnie nastawiona. Ogromnie podobały mi sie zwroty używane w filmie "buper" "lateks" czy "kulowo". Przewidywalny był koniec filmu- odwieczny happy end, ale morał wypływający z całej opowieści, mimo, że stary jak nasza matka Ziemia, to zmusza do zastanowienia sie nad sobą. Byc moze każdy z nas powinien zastanowić się nad tym kim jest, jak postrzega świat i innych. Z pewnościa, jednak należy zacząć zauważać to w jaki sposób jest postrzegany przez innych. Nie zawsze popularny znaczy lubiany. Film ośmieszyl wiele z osób które znam- zero głębszych problemów poza ich własnym, oczywiście według nich przydługim nosem i poza nazbyt szerokimi biodrami, które zamykaja daną osóbke w jej własnym ograniczonym świecie. Takich lateksów jest obecnie na pęczki i co gorsza to właśnie one są miss popularności. Oczywiście nie neguję, każda laska powinna dbać o swoja zewnętrzność, ale przy tym należy pamiętać że wazne jest równiez to co ma się w główce. Film godny polecenia.

użytkownik usunięty
Hermiona_G

ja myślę że ten film był zarąbisty!!Mi osobiście bardzo się podobał!!A jeśli chodzi o te znane lateksy to ja mam trochę odmienne zdanie na ten temat!!Nie chodzi o to że ja należe do typu właśnie takich osób ale znam uchodzące właśnie za takie lateksy i mam o nich bardzo dobre zdanie.Poznałam je na tyle, że mogę stwierdzić, że oprócz ładnej figury, fajnych ciuchów i popularności wśród chłopaków maja uczucia jak każda inna osoba.Myślę że nie powinno być tak że jeśli zobaczymy dziewczyne o zgrabnym tyłku i tak zwanej plastikowej urodzie od razu źle o niej myślimy!!Chyba najpierw powinniśmy ją poznać a później oceniać nie na podstawie wyglądu ale serca i charaktru!!!A film był zaczepisty!!