PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107310}

Wredne dziewczyny

Mean Girls
2004
6,3 126 tys. ocen
6,3 10 1 126459
6,4 34 krytyków
Wredne dziewczyny
powrót do forum filmu Wredne dziewczyny

czy ktoś mógłby pi podać tytuły piosenek jakie leciały w tym filmie? proszę o pomoc...

karorynka

miałam kiedyś linka na stronę z piosenkami z tego filmu lecz niestety nie mam juz.ale pamiętam tytuł jednej mojej ulubionej:Orbital-Halcyon pozdrawiam!

karorynka

znałam kiedyś link do stronki z muzyką z tego filmu ale już nie pamiętam niestety. mogę ci podac tylko 1 piosenkę bo to moja ulubiona z tego filmu: Orbital-Halcyon pozdrawiam!

użytkownik usunięty
karorynka

super pioseneczka :)

Lindsay Lohan - Jingle Bell Rock

ocenił(a) film na 10
karorynka

Katy Rose - Overdrive , Samantha Ronson - Built This Way , Blondie - ONe way or another , to wszystkie które znam , hehe ( Piosenka Overdrive jest wtedy gdy Wszystkie dziewczyny przychodzą do domu Reginy ona włącza Muzyke i zaczyna leciec ta piosenka a ona ( Regina ) pyta się Cady czy wie kto ją śpiewa, a Cady odpowiada że Spice Girls , Built This Way jest w kilku miejscach , m.in wtedy jak Cady macha do Aarona na treningu a gdy on mówi jej "cześć " , Regina , Gretchen i Karen przyjeżdżają po nią samochodem żeby iśc na zakupy , ta piosenka pojawia sie też wtedy gdy pod koniec filmu na balu gdzie Cady "podzieliła się " koroną , i zaczęła się całować z Aaronem . One way or another jest wtedy gdy Cady wraz z Janis i jej kolega plataja Reginie figle )

użytkownik usunięty
Brooke_3

Wielkie dzięki :)
miłego dnia :)
:) :)

ocenił(a) film na 8
karorynka

Czy wie ktos jaka piosenka leci w tle na przyjeciu Halloween ? bardzo prosze o pomoc.

ocenił(a) film na 8
Hooch

ehh wystarczylo dobrze poszukac ale ze mnie glupek

Peaches - Operate

ocenił(a) film na 10
karorynka

Joe Budden - Fire -> kiedy Cady robi u siebie imprezke (super muza) :)

karorynka

Wejdź sobie na Google, wpisz MEAN GIRLS SOUNDTRACK i wiesz wszystko.