bardzo mocne 8
film bardzo mi sie podobał co tu więcej napisać
poprostu stał sie jednym z moich ulubionych
Ja też bardzo lubię ten film. Moim zdaniem jest to jeden z lepszych filmów o wampirach :)
Przeczytaj powieść do zmienisz tą ocenę ;) ... chyba że.. jesteś jednym z Tych wyjątkowych, z którymi o gustach się nie rozmawia :)
Ja tam uważam że film jest naprawdę świetny ;) i przyznam że nie przeczytałam powieści Anne Rice, chodź zabierałam się do tego już chyba setki razy ale przecież wszyscy wiemy że pomiędzy filmem a książką przeważnie jest wielka przepaść. Jak dla mnie to przeważnie książki są lepsze ;) ale jak już mówiłam tej nie przeczytałam no i w końcu mówimy o filmie. co o nim sądzisz?
Według mnie film słabiutki, fakt że na jego ocenę wpływa opinia na temat powieści, nie jestem w stanie określić co bym o nim sądził, gdybym jej nie czytał, po prostu się nie da. Mój podziw wzbudza tylko, a nawet i aż, bo nie było to na pewno łatwe dla ekipy, gra Kirsten Dunst. Tutaj naprawdę chylę czoła.
Cóż masz prawo do swojej opinii ;) mi tam gra aktorska akurat się podobała i co do Kirsten się zgadzam. Zbiorę się niebawem do przeczytania książki i zobaczę co z tego będzie... O filmie raczej zdania nie zmienia ;)
w sumie do przeczytania wywiadu zabieram sie od dłuższego czasu, ale jakoś kiepsko mi to idzie :/
Naprawdę warto, sam bardzo długo się do tego zabierałem, a bardzo lubię tą tematykę. Pozwolę sobie trochę odejść od tematu tego tytułu i zaproponować książkę pod tytułem "Historyk" ,której autorką jest Elizabeth Kostova,nie znam osoby interesującej się wampirami, której by się nie podobał ten tytuł, aż dziwne, że nikt z tego filmu nie zrobił, chociaż może i dobrze :)