PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1002}

Wywiad z wampirem

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
1994
7,7 314 tys. ocen
7,7 10 1 313529
7,2 51 krytyków
Wywiad z wampirem
powrót do forum filmu Wywiad z wampirem

nie wiem czego sie czepiac tego filmu Cruise zagral bosko lestata!!!!ale trzeba przyznac ze w ksiazka jest o niebo leprza!!!!!Pitt jako Louis to tez dobra inwestycja, ale w filnie pominieta wiele waznych watkow ktote sa w ksiazce np: zwiazki chomoseksualne!!!ale to takie male nabakniecie!!!!

Dark_Goddess_EVE

Zgadzam się w zupełności... ale, co do tych związków to... Nie martw się! I tak było sporo insynuacji... Nawet w książce nie było dużo o tym. Zaczęło się dopiero w "Wampirze Lestacie". Właśnie o to mi chodziło! Książka jesy o niebo lepsza! Jestem bardzo wymagająca jeśli chodzi o ekranizacje...

ocenił(a) film na 10
Dark_Goddess_EVE

Eve błagam! Homoseksualizm się pisze przez samo H! A tak do tematu, to i tak wszyscy wiedzą, że Louis kocha Lestata, a Lestat nie może zyc bez Louisa... A Armand kocha ich obydwu, ale najbardziej uwielbia Daniela ( reporter) oraz Mariusa ( nie pojawia sie w tej częśći)...kto czytał Wampira Armanda, czy chociaż drugą z serii wampirzych kronik, ( zaraz po Wywiadzie" ) Wampira Lestata ( duży buziak, braciszku) ten wie...
A tak z innej beczki - Blizniaczki rzadzą...