Najbardziej komercyjne i najgłupsze nagrody jakie były kiedykolwiek rozdawane. Złota malina dla Pitt'a i Cruise'a za "Wywiad z wampirem", podczas gdy Pattinson za Zmierzch nie dostał ani jednej. Kpina???
Zmierzch powinien być rekordzistą w zdobywaniu tych nagród
ja bym dała mu we wszystkich prawie kategoriach, a za głównych bohaterów to w ogóle
ale ani Pattinson ani Steward żadnej statuetki, a moim zdaniem wypadli zdecydowanie gorzej od Cruise'a i Pitta, a szczególnie od tego pierwszego, który spisał się tutaj całkiem przyzwoicie.
Masz rację. Wydaje mi się ,że Cruise i Pitt zagrali razem po prostu genialnie :D Zgadzam się też z tym ,że powinni zostać nominowani Stewart i Pattinson. obejżałam ostatnią część Zmierzchu i zmarnowałam 2 godz. z mojego życia :/
No może Piti koncertu nie dał. Zagrał troche bez błysku miewał dużo lepsze role, ale Cruise jako Lestat był co najmniej przekonujący. Ostatniej części Zmierzchu nie oglądałem nie interesuje się tym za bardzo. Do obejrzenia jedynki zostałem niemalże przymuszony przez moją kuzynkę z Opola, do dwójki zmusiła mnie nikczemna polonistka (byłem na tym z klasą w kinie), a trójkę oglądną łem z nudów. Nie cierpie tej serii, ale nie mam nic Do jej fanów.
ale tu chyba nie chodzi o to. Cruise i Pitt sa znani i popularni, a ta dwojka ze zmierzchu dopiero zaczynala. chociaz z drugiej strony Chirstensen za star wars dostal maline...