PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1002}

Wywiad z wampirem

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
1994
7,7 314 tys. ocen
7,7 10 1 313529
7,2 51 krytyków
Wywiad z wampirem
powrót do forum filmu Wywiad z wampirem

Zacznę od tego : Jedne z moich ulubionych filmów, naprawdę choć przydługi i tak
fantastyczny poprzez historie i aktorów, ale ja nie o tym....

Może czegos nie dopatrzyłam ale jak to sie stało, że Louis, kiedy podpalił Lestata ( czyli po
raz drugi próbował go zabić) ten i tak przeżył i znalazł się w domu, bo to jest jedna słabo
spójna kwestia. Z filmu wynika, że spalony wampir umiera - jak wszyscy
"współmieszkańcy" Armada. A Lestat przeżył, dlaczego?

ocenił(a) film na 9
roux_68

Hej
W scenie kiedy pali sie dom mozna zobaczyc uciekajacego , palacego sie lestata po sufice na dach pozdr:)

roux_68

Dlatego, że Lestata nie tak łatwo zabić. Po pierwsze jest o wiele starszy niż współmieszkańcy Armanda, zresztą jak to on sam ujął "to dekadenci". Lestat jest też mocniejszy z paru innych powodów, ale tego już można dowiedzieć się z książek. :)

roux_68

Wszystko pisze w książkach. Lestat był prawdziwie nieśmiertelnym wampirem i nie można było go zabić. Był tak silny, gdyż pił krew Akaszy matki wszystkich wampirów, a także innych potężnych Dzieci Millenium, co sprawiło, że stał się nie do pokonania.

Wentzy

Tego właśnie chciałam uniknąć. Mówienia szczegółowo dlaczego jest taki mocny. Nie chciałam jej psuć zabawy...

ocenił(a) film na 8
Szczotka123Gwizdek

hahah no chyba musze przeczytać książkę... ;)

ocenił(a) film na 9
roux_68

Na te informacje natkniesz się dopiero w kolejnych częściach Wampirzych Kronik. Polecam gorąco "Wampira Lestata", chyba najwspanialszą część sagi :)