PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847271}
5,1 2,0 tys. ocen
5,1 10 1 1955
Wyzwanie
powrót do forum filmu Wyzwanie

A mi się spodobał 7/10, fajny klimat- kręcenie filmów w terenach wakacyjno- rekreacyjnych dodaje im uroku, do tego film dobrze zagrany, w sumie główna obsada nie ma słabych punktów- od młodych po dojrzałych, więc aktorzy dobrze poprowadzeni, wręcz kilku z nich budzi szczególną sympatię np. Katarzyna Dąbrowska czy Nikodem Rozbicki, a Maciej Michałowski - świetny głos (!), także Eryk Lubos, Rafal Królikowski i Nel Kaczmarek w porządku. A sama fabuła może nie trzyma w ekstra napięciu, ale jest w porządku, więc za całość 7/10 :)

ocenił(a) film na 5
ana_ax

Ten "świetny głos" Macieja Michałowskiego to raczej wynik normalnego miksowania dźwięku z wokalem na przedzie. Po prostu inny inżynier miksował jego śpiewanie, które potem wmiksowano do ścieżki dźwiękowej, która jest standardowo zła, jak to w Polsce: efekty dźwiękowe przykrywają dialogi. Ale rzeczywiście od razu jego głos rzuca się na uszy.

Natomiast zgadzam się, że wstawki obyczajowe wakacyjno-rekreacyjne są na dobry poziomie.

Jak ktoś to czyta po obejrzeniu filmu: co jest tym prezentem, który dają szefowi na sam koniec filmu? Zupełnie się nie mogłem zorientować.

ocenił(a) film na 5
Wujek_Sylwek

5/10 prowizorycznie do póki ktoś nie odblokuje oceniania.

Wujek_Sylwek

prezentem jest e-papieros

ocenił(a) film na 5
kowalski_piotr83

Aha! Serdecznie koledze dziękuje za uświadomienie mnie.