czy w hollywood nie ma innych dzieci kurw@ no , ultraviolet , Running Scared, x meni 3 czy on musi w kazdym filmie grac do jasnej cholery to juz jest nudne, wklasnie ogladam xmen 3 ale nie moglem wytrzymac musialem wczesniej napisac ze ten maly mnie wkur@wia bo ilez mozna ogladac tę sama twarz aaaaaaaa jak go zobacze w omenie to mnie szlak trafi!!!!
co racja to racja, jak sie amerykanie uczepia jednego bachora to wszedzie go pchaja, a przeciez tyle dzieci po ziemi chodzi (lol)
O wypraszam sobie! Haley Osment jest bardzo dobrym aktorem, więc czemu tu się dziwić, że zagrał w kilku filmach? To chyba dobrze, ze rozwija swoje umiejętności, bo na tym to wszystko polega, nieprawdaż?
no akurat w kilku fajnych filmach grał , ale tak ogólnie mówie ze jak sie już kogoś uczepią to jest koniec :P
wczul sie w role w Ultraviolet i z rozpedu go wzieli pewnie nawet nie powiedzieli ze to inny film :D bo rola wedlug mnie identyczna :] grac lekarstwo ciekawe jak to jest :D
no racja, pewnie nie musi sie wysilac za bardzo bo zawsze ma ta sama role, to tak jak by jakis sequel gral :D
Im chodzi o tego co to remedium wytwarza.
Mi tam wcale nie przeszkadzał nawet nie zwróciłem uwagi a to że go biorą do filmów to chyba nie świadczy że nie umie grać