PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106411}

X-Men: Ostatni bastion

X-Men: The Last Stand
2006
7,1 148 tys. ocen
7,1 10 1 147789
5,5 33 krytyków
X-Men: Ostatni bastion
powrót do forum filmu X-Men: Ostatni bastion

czy w hollywood nie ma innych dzieci kurw@ no , ultraviolet , Running Scared, x meni 3 czy on musi w kazdym filmie grac do jasnej cholery to juz jest nudne, wklasnie ogladam xmen 3 ale nie moglem wytrzymac musialem wczesniej napisac ze ten maly mnie wkur@wia bo ilez mozna ogladac tę sama twarz aaaaaaaa jak go zobacze w omenie to mnie szlak trafi!!!!

ocenił(a) film na 7
harvester2001

no mnie tez denerwuje ten dzieciak co film to koles tam gra

ocenił(a) film na 9
harvester2001

co racja to racja, jak sie amerykanie uczepia jednego bachora to wszedzie go pchaja, a przeciez tyle dzieci po ziemi chodzi (lol)

ocenił(a) film na 7
kempes84

:P tak samo było z Holeyem Osmentem (niewiem jak sie pisze) z 6 zmysłu i innych

ZlyCzarny

O wypraszam sobie! Haley Osment jest bardzo dobrym aktorem, więc czemu tu się dziwić, że zagrał w kilku filmach? To chyba dobrze, ze rozwija swoje umiejętności, bo na tym to wszystko polega, nieprawdaż?

ocenił(a) film na 7
Sate

no akurat w kilku fajnych filmach grał , ale tak ogólnie mówie ze jak sie już kogoś uczepią to jest koniec :P

ZlyCzarny

wczul sie w role w Ultraviolet i z rozpedu go wzieli pewnie nawet nie powiedzieli ze to inny film :D bo rola wedlug mnie identyczna :] grac lekarstwo ciekawe jak to jest :D

ocenił(a) film na 9
axel_san

no racja, pewnie nie musi sie wysilac za bardzo bo zawsze ma ta sama role, to tak jak by jakis sequel gral :D

harvester2001

ktory dzieciak? - Dziecko X? przeciez to nie ten sam

___HosrSq1___

Im chodzi o tego co to remedium wytwarza.
Mi tam wcale nie przeszkadzał nawet nie zwróciłem uwagi a to że go biorą do filmów to chyba nie świadczy że nie umie grać

ocenił(a) film na 9
harvester2001

no eeeej fajne dziecko.ludzie chca na niego patrzec to go angazuja, proste. o co tyle szumu? a ze san fran tez nam czesto na ekranach gosci to tez zle? miales ino troche pecha ze ci tak tak hurtem mignal ;]