Ten temat chciałam poświęcić fanom x-mena, możemy tu gadać i chcę się dowiedzieć czy nie jestem sama...
Ellen, jesteś w stanie zidentyfikować wykonawcę podkładu z najnowszego trailera x men pierwsza klasa? Mam na myśli te skrzypce ;) pozdro
Co masz na myśli porównując to do Harego Po.eba?
Bo jeśli chodzi o ilość części, to temat nie jest wyczerpany nawet w 1/3.
dokładnie jakby chcieli to by mogli i z 100 części zrobić .
Oryginalna seria X-Men (teraz pod inną nazwą Uncanny X-Men)trwająca od września 1963 roku ma ponad 500 odcinków .W alternatywnej rzeczywistości Ultimate większość mutantów zginęła podczas ultimatum i seria się zakończyła na 100.
Jak widać zasobów na filmy jest wiele .
nie mówiąc o ONE-SHOT'ach ,ANNUAL'ach ,Mini-seriach itp.
Również nie należy się patrzeć na to że 500 to tak dużo zazwyczaj jedna historia dzieje się w 3-6 komiksach
http://www.youtube.com/watch?v=HfZiNb9EaSE&feature=player_embedded
mój nowy efekt specjalny ;] zgadnijcie jaki mutant w x-men ma podobne zdolności.
W X-Men Sunfire.
Pyro jest w Brotherhood lub Freedom Force, poza tym Pyro potrzebuje źródła ognia, on go kontroluje a nie tworzy.
http://www.youtube.com/watch?v=SyIxPyYK4fI&feature=player_embedded kolejny efekcik mojego autorstwa
teraz będzie trochę trudniej bo można było by powiedzieć ze jest to umiejętność jednego z członków F4,ale czy pojawił się taka umiejętność u mutantów z serii X-men(osobiście sam nie pamietam ale może ktoś taki był )
Wczoraj oglądałam ten efekt i też pomyślałam o Sue, jednak nie pamiętam aby ktoś taki był w x-men.
Myslę ,że chyba tak, aż muszę poszukac , napewno nie był z x-men .Mam wrażenie ,że gdzieś już o nim czytałam.
ciekawe ciekawe pewnie jakiś był w końcu dużo pojawił osie już mutantów w serii x-men.
Niebawem zrobię jakieś dwa kolejne efekty o tematyce z X-men lub innych marvel'owych herosów
http://marvel.wikia.com/Tommy_%28Morlock%29_%28Earth-616%29#Powers
A ona? z tego co pamietam potrafiła się wtopić w otoczenie tak że nie było jej widać. Ale moge się mylić daaawno temu oglądałam x-men tas.
http://www.youtube.com/watch?v=Nq7YAbelBjY&feature=share
kolejny efekt związany z x-men chyba łatwo zgadnąć kto ma takie zdolności .
specjalnie zrobiłem trochę dłuższy(pokazać też tracking) filmik bo tam mógł bym skończyć to w 2 sekundach ,ale nie było by sensu wrzucać tego na Youtuba.
Hej ;) Coś, dawno mnie tu nie było, spróbuję rozkręcić jakiś temat. Jaka jest wasza ulubiona seria komiksów o x-men ?
Ta co wychodziła w latach 90-tych w PL wydawana przez TM Semic, czyli ,,The Uncanny" oraz początkowe numery serii ,,X-Men" Claremonta.
Ultimate mi się nie podoba zbytnio, zrobienie geja z Colossusa to paranoja. Mojo jest jakimś zwykłym grubasem, a Sinister facetem biegającym z gnatem.
Ja również nie przepadam za serią "Ultimate x-men". Najbardziej lubię chyba "the Uncanny x-men" i "Astonishing x-men vol. 3"
Ja wolę serie NEW x-men ,co do ultimate to oceniam tak na 3...nic tam fajnego nie widzę
Poza tym wolę obejrzeć np x-men ewolucja :D i przypomnieć sobie jak byłem młodszy i jaki był to wtedy hit :)
Ja kiedyś także byłam wielką fanką x-men evo (ulubiona bajeczka z dzieciństwa ;) Właściwie to zainteresowałam się komiksami marvela właśnie dzięki temu serialowi na którym się praktycznie wychowałam.
X-Men Evolution to najgorsza z kreskówek o X-Men. Najlepsze jest X-Men TAS, na drugim miejscu Wolverine & The X-Men. X-Men TAS najbardziej przypomina to co było w komiksach.
Evolution to typowa bajeczka pod dzieci, i od kiedy to Toad nazywa się Tolanski, mogliby już skończyć z tymi kiepskim żartami z Polaków. Kierowane do najmłodszych i już od takiego wieku pokazują niechęć do Polaków, bo nie oszukujmy się Toad is ugly.
Dla mnie to była tandeta, niektórych odcinków nie dało się oglądać, bo poprostu nie miały nic wspólnego z komiksem i były na siłę robione, jak np. kobiety górą, czy jak ten odcinek się tam nazywał.
Co do tego to się zgadzam, wiele odcinków nie miało nic wspólnego z komiksem, no i pozmienali niektórych bohaterów.
Pomocy!!! Mam problem... Nie wiem jak nazwać kota, a chcę, żeby imie było związane z marvelem