Pamiętam ,że widziałem ten film dobrych kilka razy , gdy byłem dzieckiem.Dzisiaj obejrzałem go znowu i uważam , że jest świetny.Przywodzi na myśl wszystko to, co minęło.Ma swój niezwykły klimat i fajną obsadę.Wszystko to sprawia, że obraz ten wydaje się taki autentyczny.Piosenki doskonale podkreślają nastrój, podobnie jak wspaniałe zdjęcia (te chmury, które zawsze wiszą nad budynkami).Z chęcią obejrzę kolejny raz.
Masz rację. Klimat jest niesamowity, ogólnie film nieźle dołujący hehe, ale podobał się bardzo. Ktoś napisał, że zakończenie zepsuło efekt, ale według mnie było ono jak najbardziej trafione i świetnie podkleśliło cały klimat filmu. Przecie w życiu nie wszystko kończy się happy endem... Pozdr.
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja doceniam klimat tego filmu.Jeśli chodzi o zakończenie, to , gdy oboje mają wejśc na salę sądową, to mam wrażenie, ze tego nie zrobią, ale gdyby tak było, to pewnie wglądałoby to banalnie.Zresztą jak w życiu, nawet wielka miłośc może kiedyś się skończyć.
Zgadza się, ja też odniosłam takie wrażenie, ale faktycznie... Przecież nie chodzi nam o hollywoodzkie zakończenie,w Polsce jesteśmy, polskie realia trza pokazywać, bez litości:p
dokładnie takie samo miałem wrażenie! że a może jednak nie wejdą, zrezygnują... ale 'tu je Polska, ni ma letko' ;]
bardzo dobry film, końcówka także potrzebna
cholender, film generalnie świetny, niestety nie obejrzałam 'środkowej' części, bo mnie wezwano -,- ale to, co widziałam, było naprawdę, na poziomie!