PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=317857}

Zabójca

War
2007
7,1 39 tys. ocen
7,1 10 1 38567
5,0 6 krytyków
Zabójca
powrót do forum filmu Zabójca

..., że nie ma złych filmów ze Stathanem, aż do momentu, kiedy obejrzałem "Zabójcę", Tzn film zły nie jest, ale czegoś mi w nim brakowało (jak np w "Adrenalinie" czy legendarnych "Porachunkach").

ocenił(a) film na 7
mourningrise

To chyba nie widziałeś, Dungeon Siege ...

Kamczak

albo Komorka...

Jim_Carrey

i adrenaliny II,
to jest dopiero nedza

ocenił(a) film na 6
lajla29

Pierwsza czesc szalu tez nie robila. Az zal, ze tak sie chlop zmarnowal po "Porachunkach" i "Przekrecie"...

Zaneta78

To się nie chłop zmarnował, a reżyserzy tych filmów ;p Nawet najlepszy aktor marnie wypadnie gdy film jest słaby ;p Hmm a że zagrał w takiej a nie innej produkcji.. to jego praca i tyle, za to mu płacą a on się godzi grać w tym czy w innym filmie. O to macie pretensje że gra w takich filmach, które uważacie za kiepskie? Mi się w pracy też kilka rzeczy nie podoba a jednak pracuję bo musze zarabiać :)

ocenił(a) film na 6
mourningrise

Zgadzam się co do oceny... Efektowny, ale jednak przeciętniak.

Jahmaican

Przeciętniak to jest skarb narodów, a ten film, co sie mu chwali, wreszcie spróbowau czegoś nowego(choć bez przesady). Wreszcie nie było zakończenia typu zły porywa kobietę (podobajacą się temu dobremu) i ten dobry pokonuje tego złego w ostatecznym pojedynku. Filmy z takimi zakończeniami to przeciętniaki, a tu okazuje sie chociaż że zły jest troszke dobry, a dobry jest leciuteńko zły! iksde