PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=317857}

Zabójca

War
2007
7,1 39 tys. ocen
7,1 10 1 38567
5,0 6 krytyków
Zabójca
powrót do forum filmu Zabójca

Film dość skomplikowany za fabułe daje 1/10 a za akcje 7/10 wsumie film oceniam na
4/10

ocenił(a) film na 8
owoc58

to, że nie zrozumiałeś fabuły czyni film beznadziejnym? Fabuła była właśnie świetna. Do końca nie było wiadomo o co chodzi

ocenił(a) film na 6
owoc58

Mogę mówić za siebie i w wcale nie był skomplikowany. Wszystko zostało jasno wyjaśnione a końcówka była super.

ocenił(a) film na 9
owoc58

Ja rowniez nie popieram- koncowka jedna z najlepszych, a akcji tyle i w takiej jakosci, ze... smietanka. Fabula doskonala.

ocenił(a) film na 7
owoc58

Co w tym filmie jest skomplikowanego, jełopie ?

ocenił(a) film na 10
owoc58

Jesteś po prostu za ciemny żeby to zrozumieć. Fabuła bardzo dobra.

ocenił(a) film na 9
owoc58

debil jesteś i tyle, cholerny gimbus jarający się tylko akcją i prostą fabułą -_- Idź dalej oglądaj swoje godzille i Seagala na polsacie -_-

owoc58

Fabuła nie była wcale skomplikowana, trzeba było po prostu zapamiętać twarze, żeby wiedzieć kto pracuje dla której mafii. SPOILER: Pomimo że od sceny - w której w tym dużym magazynie Crawford rozmawia z Jetem Li - wiedziałam kim jest Li to nie spodziewałam się, że Crawford zdradził swojego kumpla. W sumie to film trzymał cały czas poziom, dobry film akcji.

ocenił(a) film na 9
owoc58

To był jeden z najlepszych filmów akcja/sensacja jakie widziałem. To że ty czegoś nie zrozumiałeś to Twój problem..... a film był świetny. Fabuła bardzo rozbudowana i wciągająca.

użytkownik usunięty
owoc58

Jak ten film jest dla ciebie nie zrozumiały to radzę ci żebyś wpisał w google "jak rozwinąć obie półkule w mózgu" i radzę ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć!

Jak można nie zrozumieć tak prostej historii wyjaśnionej na końcu? Nie da się nawet jakbyś oglądał go uprawiając jednocześnie seks z dziewczyną.

ocenił(a) film na 8

Dziwne masz fantazję :P

ocenił(a) film na 8
owoc58

Także jestem zdania, że wszystko pod koniec filmu zostało w pełni rozjaśnione. Jak dla mnie film bardzo dobry i wart uznania. W skrócie polecam!