Naciągane 7 za Jet'a Li i Jason'a Statham'a. Film byłby bardzo dobry bo akcja jest całkiem niezła do tego zakończenie może zaskoczyć: nie spodziewałem się, że Carwford....... no właśnie jak oglądniecie będziecie wiedzieć.
Wszystko było by OK gdyby od czasu do czasu nie pojawiały się pewne zgrzyty. Może gdyby film zrobił jakiś bardziej doświadczony reżyser było by lepiej. A tak momentami akcja jest nielogiczna a niektóre sceny bardzo naciągane.
Jak dla mnie dobry film pod względem akcji, dużo scen typowych dla podobnych filmów. Wydawał się przewidywalny a jednak zaskoczył chyba wszystkich. Całość bez rewelacji ale film dobry :)
Jak dla mnie dobry 7/10 końcówka mnie zakończyła, że Carwford pracowal dla tego szefa yakuzy i że Rogue to Tommy:D
Co prawda, to prawda, ale sam zobacz: http://www.filmweb.pl/film/Zab%C3%B3jca-2007-317857/discussion/Konc%C3%B3wka+rew elacyjnie+mnie+zaskoczy%C5%82a,1835435
Być może pada słowo "końcówka" ale nie pisze SPOILER. A do tego sam autor tematu nie zdradził szczegółów. Mimo to komuś palnęło do głowy, by wszystko wypaplać...
Cóż, niektórzy wolą poznać cudzą opinię ;). Ale ja się ciebie nie czepiam. Jak to obiwan zauważył, w temacie napisane jest "SPOILER" więc możesz tutaj streścić film i mnie nic do tego ;).
PS: Ja ten film oglądałem już ze trzy razy, więc nie do mnie ten post.