PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=803}

Zabójczy widok

A View to a Kill
1985
7,2 33 tys. ocen
7,2 10 1 33182
5,9 18 krytyków
Zabójczy widok
powrót do forum filmu Zabójczy widok

gdy pokazali niejaką Grace Jones myślałem, że padne. Nic nie mam do murzynek w Bondach, ale na Boga jak bierzecie jakąś dziewczynę, to nie taką, która wygląda jak klocek od Tetrisa. :D

ocenił(a) film na 7
Redgard

Chyba cię rozumiem :)
Znam czarnoskóre aktorki, które znakomicie by się nadawały do tej roli :)

Ja się rasizmem brzydzę - więc na prawdę nie o to mi chodzi ale Grace jest .... nie pasuje na dziewczynę J.B. Bardziej pasuje na jego przeciwnika niż taką z którą James idzie do łóżka :))

Redgard

Chyba była przeciwnikiem, a nie jego dziewczyną? Poza tym poszedł z nią do łóżka, aby wyjść cało z opresji... chociaż James Bond znany jest z zamiłowań do sportów ekstremalnych.

zorin26

Ona wyglądała jak Chris Rock w "Piątym Elemencie" :)

ocenił(a) film na 8
Grievous

grace jones nie była dziewczyną bonda tylko czarnym charakterem:)

Falco

może poprostu nie wszyscy pamiętają o tym, ale to mało istotne. Poprostu takich twarzy w takim gatunku nie powinno się dawac:D

Redgard

Dżizzz, biorąc pod uwagę rolę do zagrania i rok produkcji filmu, to Grace Jones wydaje się właśnie bardzo odpowiednia do tej roli. Wystarczy tylko ruszyć googlem (nawet nie głową) jak się nie wie, lepsze to niż zaśmiecanie forum.

Skrzypidlak

No właśnie ... przecież ona była czarnym charakterem ;/
Zresztą tego wymagała ta rola by ta kobieta miała taką dziką naturę...
lol , przecież w bondzie nie będą ciągle biegać niebieskookie blondyny chodź i tu nawet taką znajdziesz...wiec nie wiem czego się tu czepiać... Mayday dodała jedynie temu filmowi kolorystyki i charakteru . pozdro !