Zastanawialam się jak wypadnie w tym filmie slynna panna Watson ;) Wkoncu to pierwszy film po "Harrym Potterze" Jak myslicie czy uda jej sie wcielic w inna role niz Hermiona Granger ??
Myślę, że poradzi sobie bardzo dobrze.
Bo ona jest naprawdę dobrą aktorką!!
Hermiona jest bardzo bawrną postacią i Emma doskonale poradziła sobie z jej zagraniem więc myslę, że rola Pauliny nie sprawi jej problemu a nam - fanom - da dużo radości, bo będzie można ją znowu zobaczyć!!! :*
Tak bedzie mozna ja znowu zobaczyc :D A sadzac po zdjeciach do filmu bedzie bardzo .. ciekawy i smieszny mi sie zdaje :D No coz zobaczy sie :D Radoscia nie jest to ze zobaczymy ponownie Emme tylko to zagra w innym filmie :) --> tak sadze :)
Wydaje mi się, że Emma dobrze sobie poradzi. Mam książkę w domu (czytana już ze 100 razy :)) i jeżeli (tak jak napisała swimfan92) Emma gra Paulinę - to ok. Do roli Pietrowny raczej nie pasuje, a jako Pusia... hm, chyba musiałaby przefarbować włosy i stracić parę lat ;) Chociaż... Paulinka miała chyba bardzo jasne włosy? No, ale Emma też ma jasne. Nie tak jak sobie wyobrażałam włosy Paulinki, ale jasne :D
Warto, warto. Bynajmniej nie ma tam nic z magii, ale jest to książka o zwykłych dziewczynach, ich perypetiach itp. Polecam :)
No coz :D To ze nie ma magii nie musi oznaczac ze ksiazka czy cos jest zle :D No moze kiedys przeczytam :)
Taką mam nadzieję...No ale nie będę gadać, tylko obejrzę i wtedy się przekonam:).