...nie spodziewalam sie ze az tak mi sie spodoba :) Owszem, zgadzam sie, ze Emma nie potrafi za bardzo grac, ale mimo to cos w niej jest przyciagajacego (a moze to poprzez swoj brak talentu sklania widza do zwrocenia na siebie nadmiernej uwagi) i czasami milo jest na nia popatrzec - to samo moge powiedziec o jej filmowych siostrach, z tym ze te graly juz o wiele lepiej, zwlaszcza ta mala. Co do doroslych aktorow to wszyscy stworzyli interesujace, prawdziwe postacie.
Film ani chwili mnie nie nudzil. Do tego ladnie zrobiony. Ogladanie go bylo dla mnie prawdziwa przyjemnoscia, ot taka przemila, mila dla oka i ucha bajka.
Zgadzam się z twoją recenzją ale...Emma nie potrafi za bardzo grać?Owszem,nie uważam jej za aktorkę ambitną,lecz nie urwała się z choinki.Miło się na nią patrzy i mam nadzieję,że za kilka lat nie będziemy kojarzyć jej tylko z postacią Hermiony a będziemy mogli podziwiać ją w innych wartych uwagi filmach.
coz, moja opinia co do jej aktorstwa jest w kazdym razie calkowicie przemyslana i jej nie cofne;) w kazdym razie w dlugich wlosach byla wg mnie ladniutka (nie moge sie doczekac, az je znowu zapusci). poza tym fajnie, ze udziela sie w swiecie mody i pozuje do roznych ciekawych sesji, nadaje sie do tego wysmienicie.