Kolejny film autorstwa kobiety po Punisher war zone. Rambo nie tylko dla kobiet.
To jak kino rozrywkowe to według Ciebie może być już pełne absurdów, jest wiele filmów jak to napisałeś rozrywkowych [ Thriller to nie kino rozrywkowe ] w których zdrowy rozsądek jest jednak w jakimś stopniu zachowany a tutaj absurd goni absurd tego nie idzie na trzeźwo oglądać....
Ale gdzie w tej perełce kina rozrywkowego widzisz absurd? Film jest szalenie spójny konsekwentny do samego końca.
Jestem za bardzo zmęczony żeby się wysilać ale jak ty nie widzisz w tym filmie absurdów i to całą masę to aż strach....
Napiszę Ci pierwszy z brzegu laska spada z dużej wysokości na pal który ją przebija na wylot uszkadzając kręgosłup i prawie wszystkie organy wewnętrzne do tego cieknie z niej krew jak ze świni co jest akurat normalne ale po kolei żaden człowiek nie przeżyłby upadku z takiej wysokości a gdyby nawet przeżył byłby kaleką do tego została nabita na pal co by się skończyło natychmiastową śmiercią tym bardziej że spadła na niego z dużej wysokości plus wykrwawienie które by nastąpiło w przeciągu parunastu minut ale to dopiero początek absurdów w tej scenie bo nagle laska wpada na pomysł że jedynym sposobem na uwolnienie się z pala jest podpalenie go boże co za debil to wymyślił przecież prędzej normalnie siebie by spaliła a przynajmniej śmiertelnie poparzyła niż ten pal by się ułamał ale tak naprawdę to dopiero początek absurdów mógłbym tak jeszcze długo ale i tak już za dużo się wysiliłem napiszę tylko że nasza terminator momentalnie odzyskuje siły i jest gotowa do kolejnych absurdalnych działań ale tych już nie opiszę mam dosyć.....
Widocznie ta laska jest twardsza od takiego wymoczka który wykrwawił się uszkodził kręgosłup i zmarł od poparzeń. Kobiety mają mocniejszą psychikę i większą wolę przetrwania. Absurdem jest wyliczanie od czego hipotetycznie miała by umrzeć skoro jednak w filmie przetrwała do samego końca. To nie film dokumentalny a sensacyjny.
Jaki by nie był taka ilość tak rażących absurdów jest całkowicie nie do zaakceptowania to nie komedia Sci-Fi no chyba że się ma naście lat i wióry w głowie to wiadomo głupiej gimbazie wszystko można wcisnąć i do wszystkiego przekonać....
To kino jest dla inteligentnych ludzi z dystansem. Jeśli ktoś cie zgwałci i rzuci na pal z wysokości to jaki będziesz miał pomysł na przeżycie?!
Żadnego bo już bym nie żył a gdyby nawet jakimś cudem przeżył to z bólu nie miałbym siły nawet drgnąć a tak w ogóle jeżeli dla Ciebie jest to kino dla inteligentnych to tylko współczuć no chyba że inteligentnych inaczej to by się zgadzało:)
Gdybać to sobie można ale wiesz gdzie:)
Jak by to była komedia Sci-Fi to bym się nie czepiał ale to jest Thriller!!!
Tego typu błędy to nie są błędy to są wielbłądy:)
Zresztą nie mam najmniejszej ochoty Cię w niczym uświadamiać ani przekonywać oceniaj sobie jak chcesz jak dorośniesz to zmądrzejesz:)