Ryczałem jak wół po tym jak zobaczyłem że ten co najwyżej niezły film okupuje skandalicznie wysokie miejsce w rankingu.
Jak można nagrywać takie dno i do tego spamować tym na Filmwebie? Nie wiem czy to miało być śmieszne, ale z pewnością wyszło żałosne.
Ja płakałam ze śmiechu :D Miałam polewkę z tych wszystkich schematycznych i banalnych motywów, z przewidywalnej i prostej fabuły - typowy wyciskacz łez dla bardzo prostych i niewiele wymagających ludzi. Pewnie Avatar3D też cię wzruszył? Eh, ludzie ludzie...
Jak nie "Ja płakałam ze śmiechu :D Miałam polewkę z tych wszystkich schematycznych i banalnych motywów, z przewidywalnej i prostej fabuły - typowy wyciskacz łez dla bardzo prostych i niewiele wymagających ludzi. Pewnie Avatar3D też cię wzruszył? Eh, ludzie ludzie...
Wiesz co mam dla ciebie radę zobacz ten film jeszcze raz to moze zmienisz zdanie.
Schematyczny? Tak. Banalne motywy? Owszem. Przewidywalna i prosta fabuła? Zgadza się. Wyciskacz łez dla niewiele wymagających ludzi? Oczywiście. Więc gdzie tu niby trolling?
To pierwszy taki film, kiedy się naprawdę popłakałam ;-) Po prostu wspaniały <3 Nie da się na nim nie popłakac.
Kiedy pierwszy raz oglądałam łzy mi leciały,że chusteczek nie nadążałam wyciągać. Myślę, potem już będzie lepiej.. w końcu znam końcówkę. Pomyliłam się, było tak samo jakbym 1 raz oglądała :)
Mnie zawsze wzrusza ten film, oczywiście za pierwszym razem ryczałam jak bóbr :) Teraz również nie potrafię opanować wzruszenia i jak znów ogladam to pochlipuję :P
z poczatku mozna płakać, ale później jak bardziej, wsysasz się w kino załóżmy ambitne, a co za tym idzie nieamerykańskie, to zaczynasz dostrzegać pustotę takiego filmu jak mila