PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862}

Zielona mila

The Green Mile
1999
8,6 1 milion ocen
8,6 10 1 1033497
7,1 79 krytyków
Zielona mila
powrót do forum filmu Zielona mila

Oj. Oglądałam 5 razy i za każdym razem beczę jakbym oglądała po raz pierwszy;)

Moze nie jak wol, ale jakas lezka sie w oku zakrecila

Wybaczcie mi brak polskich znakow

Chyba nie da się oglądać tego filmu bez płaczu...Szczególnie ostatnie 15 minut...

użytkownik usunięty

Ja!

użytkownik usunięty

Ja przy końcówce.

ocenił(a) film na 8

Ryczałem jak wół po tym jak zobaczyłem że ten co najwyżej niezły film okupuje skandalicznie wysokie miejsce w rankingu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
olejoo

Jak można nagrywać takie dno i do tego spamować tym na Filmwebie? Nie wiem czy to miało być śmieszne, ale z pewnością wyszło żałosne.

ocenił(a) film na 10

Za każdym razem kiedy oglądam ten film.Nie da się nie płakać.

użytkownik usunięty

Ja zawsze kiedy to oglądam. :)

Ja płakałam ze śmiechu :D Miałam polewkę z tych wszystkich schematycznych i banalnych motywów, z przewidywalnej i prostej fabuły - typowy wyciskacz łez dla bardzo prostych i niewiele wymagających ludzi. Pewnie Avatar3D też cię wzruszył? Eh, ludzie ludzie...

użytkownik usunięty
szarosen

Idź trollować gdzie indziej.

nie trolluję

użytkownik usunięty
szarosen

Jak nie "Ja płakałam ze śmiechu :D Miałam polewkę z tych wszystkich schematycznych i banalnych motywów, z przewidywalnej i prostej fabuły - typowy wyciskacz łez dla bardzo prostych i niewiele wymagających ludzi. Pewnie Avatar3D też cię wzruszył? Eh, ludzie ludzie...

ale kidy ja naprawdę płakałam ze śmiechu i nic na to nie poradzę, ten film jest śmiechu warty

użytkownik usunięty
szarosen

Rany boskie żygać mi się chce kiedy czytam takie komentarze.

twój post przekonał mnie że fani zielonej mili to bezmózgie betony

użytkownik usunięty
szarosen

Wiesz co mam dla ciebie radę zobacz ten film jeszcze raz to moze zmienisz zdanie.

ocenił(a) film na 5

Schematyczny? Tak. Banalne motywy? Owszem. Przewidywalna i prosta fabuła? Zgadza się. Wyciskacz łez dla niewiele wymagających ludzi? Oczywiście. Więc gdzie tu niby trolling?

ocenił(a) film na 9

To pierwszy taki film, kiedy się naprawdę popłakałam ;-) Po prostu wspaniały <3 Nie da się na nim nie popłakac.

ocenił(a) film na 10

Ja zawsze płaczę przy śmierci Johna :'(

użytkownik usunięty
ManiakowyPingwin

Ja też nie jesteś sam zawsze kiedy oglądam ten film. ;(

ocenił(a) film na 10

Reakcja całkowicie przeze mnie zrozumiała...

ocenił(a) film na 8

ja płakałem :( piękny film .

ocenił(a) film na 10

Kiedy pierwszy raz oglądałam łzy mi leciały,że chusteczek nie nadążałam wyciągać. Myślę, potem już będzie lepiej.. w końcu znam końcówkę. Pomyliłam się, było tak samo jakbym 1 raz oglądała :)

Ana_G

Mnie zawsze wzrusza ten film, oczywiście za pierwszym razem ryczałam jak bóbr :) Teraz również nie potrafię opanować wzruszenia i jak znów ogladam to pochlipuję :P

ocenił(a) film na 10
attra

Ogladalam ten film kilka razy i zawsze rycze przy scenie egzekucji Johna

ocenił(a) film na 4

z poczatku mozna płakać, ale później jak bardziej, wsysasz się w kino załóżmy ambitne, a co za tym idzie nieamerykańskie, to zaczynasz dostrzegać pustotę takiego filmu jak mila

94filoxx

To musi być prawdziwy Filoxx.

ocenił(a) film na 10

Ryczę za każdym razem jak oglądam ten film :)

użytkownik usunięty

Na "Mili" nie, na "Skazanych na Shawshank" tak ;)

Zawsze. Zarówno czytając książkę jak i oglądając film.