Nie można udostępniać filmów. Ściągać można;) a filmy możesz obejrzeć sobie na np seans24. Limity da sie obejsc na wrzuc.to nic prostszego:)
wiem ze filmy mozna sciagac ale ludzie na fw (przynajmniej z tego co widzialem zle reaguja na nie kupowanie ich poza tym nie ogladam na seansie bo tam jest slaba jakosc mimo ze o limity sie nie martwie (mam dynamiczne ip z netii i moj kumpel wykupuje sobie platne konto i mowil ze moze mi podac passy jak bede chcial bo moga byc zalogowane dwie osoby na raz) no a ogolnie iluzjonista to juz starszy film malo osob go ma i wolno mi sie pobiera (siec torrent)
apropo wlasnie sie wziolem za nagrywanie 200 GB filmow na plyty (eh jutro drugie tyle gier)
o widze ze w ulubionych zawitala u Ciebie zielona mila:) wstyd sie przyznac ale poplakalem sie na tym filmie
jesli naprawde jestes z poznania to sie chyba znamy z tego co tak patrze na twoje zdjecie
Tyaaa?;> No patrz, a ja Ciebie nie kojarzę:D Poza tym nie znam nikogo z Warszawy:o Może imię mnie nakieruje:P
no a jak masz mnie skojarzyc skoro nie mam tu zdjecia ani zadnych danych u mnie jesli faktycznie sie znamy to sie poznalismy u franklina ale moge sie mylic
a ja nie jestem z warszawy pisalem ze mam dynamiczne ip przeczytaj nawias a franklin chodzi mi o pub przy moscie teatralnym a i ja tez jestem z poznania
Aha, no było coś. Nigdy nie byłam w tym pubie:P W ogóle po pubach ani dyskotekach nie chodzę.
Tia, ja widzę, że jak mnie nie ma to Wy sobie w najlepszej trollujecie i jeszcze do zła namawiacie! Ależ ja Was lubię;p
Ej Blondzia Ty coś fikasz ostatnio za bardzo! Oj ukróci Ci się, ukróci ;p
Ja w wolnym czasie chodzę po mieście i szukam nowych trampek ;] Właśnie sobie kupiłam czerwono-czarne lakierkowane ;p
Dzień dobry wszystkim :)
Pająki Cię biją? O dżiz, Blondzia z Tobą jest coraz gorzej! Może gorączkę masz, bo jak nie to tylko schizofrenia mi do głowy przychodzi ;p