Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Avengers
Prometeusz,
Życie Pi
Hobbit Niezwykła Podróż
Królewna Śnieżka i Łowca

Moim zdaniem to albo Prometeusz albo Hobbit wygra, ale jeszcze zastanawiam się nad
Królewną Śnieżką :)
A wy jak myślicie, kto wygra ?

Dlaczego atlas chmur nie dostał nominacji za efekty powinien być przynajmniej w pierwszej trójce filmu nie oglądałem ale myślałem że parę dostanie np. za najlepszy film

Wystarczy, że w napisach pojawi się John Williams i nominacja pewna? Przecież muzyka z "Bestii z południowych krain" jest doskonała, a ta z Lincolna niczym szczególnym się nie wyróżnia. Ogólnie Bestie są dużo lepszym filmem, od niezłego, ale nic ponad to Lincolna.

Jak wyglądałyby nominacje za najlepszy film oraz aktorów gdyby wam przyszlo o tym decydowac? :)

ja typuję MIŁOŚĆ film pokazuje życie starych ludzi i jak ciężko im sie rozstać

Jestem bardzo świeżo po rendez-vous z Django i stwierdzam, że Waltz idzie jak burza po drugiego z rzędu Oscara z Tarantino!

Jak dla mnie w nominacjach do Oscarów powienien się znaleźć jeszcze film " The Papaerboy" a nominowaną na najlepszą aktorkę drugoplanową powinna być Nicole Kidman ;)

Powinien wygrać johnny depp, choćby za film który ma się ukazać:Piraci z karaibów 5 lub Jeżdziec bez głowy.!!

Ja się pytam: za co? Za najgorszą rolę w jakiej go widziałem kiedykolwiek? Poczciwy, przyjazny dziadek bardzo zmartwiony złem tego świata. Płaski. Jednowymiarowy. Nudny. Sztywny. Bez polotu. Mdły. Zmitologizowany i przesłodzony. Dla mnie to jest po prostu żenujące.

Jeszcze wygrał z Phoenixem o złotego globa... To...

więcej

Gdzie jest Batman?

użytkownik usunięty

Myślałem że będzie chociaż nominacja za efekty specjalne a tu klops. To samo muzyka i
zdjęcia. Porażka.