Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

?

gdzie można to obejrzec, oprucz Canal+ bo nie mam??
moze byc platne i nawet po chinsku... byle by bylo!!!
;-D

Ludzie ,typujecie ,nie oglądając?

Anne Hathaway podobnie jak Christoph Waltz są głównymi faworytami w swoich
kategoriach, co mnie trochę dziwi. Waltz, który odwala kawał świetnej roboty i przez ponad
dwie godziny gości na ekranie, dając wybitny pokaz swojego niesamowitego talentu jest
nominowany za rolę drugoplanową podobnie jak Hathaway, której...

więcej

Kto według was jest najlepszym aktorem/aktorką?

nie mam Canal+ .....
interesuje mnie jakiś link, może być płatne (ale tylko sms, bo nie mam jeszcze konta w banku) najlepiej po polsku, ale po angielsku też przeżyje
POMOCY!!!!!! ;-)

Bardzo kibicuję tek aktorce w walce o nagrodę Akademii, jednakże mam jakieś dziwne
przeczucie, że wyniki mogą nas zaskoczyć. Uważam, że aktorka trochę przesadza z
promocją i zbyt odważnie deklaruje chęć zdobycia statuetki....oby się nie rozczarowała.

Przypomnijmy chociaż Martina Scorsese albo Di Caprio.... oby...

więcej

Wybrali z pięć filmów, nominowali w każdej kategorii i spokój, nie? A potem jeden zgarnie
11 statuetek, a w kategoriach, w których on nie może (np. nieanglojęzyczny czy coś takiego)
to ewentualnie ktoś inny.... A dla mnie to dziwne, że filmy, które jeszcze NIE miały premiery
są nominowane... no bo fajnie, że ci,...

więcej

Z filmów które do tej pory obejrzałem on jest najnudniejszy, po Spilbergu spodziewałem się więcej. Obejrzałem ten film tylko dla rewelacyjnej gry Daniel Day-Lewis.

Zastanawiam się jaki sens ma ankieta Oscary 2013 skoro większość nominowanych
filmów nie trafiło jeszcze do dystrybucji w Polsce. Jaką merytoryczną wartość mają
wypowiedzi na temat filmów, aktorów, reżyserów itp., bez obejrzenia filmów?