Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Najlepszy horror to obecność, nie wiem dlaczego go tutaj nie dali .

[rec] to jest (nawet dwie części), a takiego klasyka to nie dali ;)

Jest tutaj tylko jeden STRASZNY film - REC. Reszta jest na różnym poziomie, niektóre fajnie się ogląda, niektóre są świetne, ale tylko REC rzeczywiście sprawił że ze strachem oglądałem się podczas seansu za siebie :)

a nie, poprawka - na pierwszym Egzorcyście również się bałem. Kapitalny film. Niemniej mój głos...

zamiast np: hellraisera (mimo ze go lubie) na halloween bardziej by pasowal krzyk czy trick 'r treat, poza tym brakuje starych filmow z klasycznymi postaciami (dracula, wilkolak, frankenstein), niepotrzebnie skoncentrowanie sie na cyklach z lat 70/80
glos na halloween

Wrzucenie serii vs. pojedyncze filmy to jakaś bzdura!
Gdzie jest "Blair Witch Project"?!
Nie oglądałem "Muchy" i "Coś", ale wiem, że dla wielu to kultowe produkcje.
"Lśnienie", "Szczęki", "Obcy" i "Ptaki" to nie horrory?
"Laleczka Chucky", "Koszmar minionego lata" - heeeeeelooooooł.
Pamiętam też, że podobał mi się...

więcej

2 wersje

użytkownik usunięty

W gruncie rzeczy wybór jest dwojaki. Najlepszy horror w ogóle, którym dla mnie jest bez wątpienia Egzorcysta oraz najlepszy horror na Halloween, jak dla mnie film o tym samym tytule, czyli Halloween.

Chyba sama nazwa sugeruje co jest najlepsze postać Michael Myersa aż się prosi żeby poznać jej historię

Marny dobór horrorów. Jestem na nie dla wszystkich.

Egzorcysta

użytkownik usunięty

Niezmiernie mnie cieszy wysoka notka Egzorcysty! Jak na Halloween w sam raz:D, aktualnie brakuje horrorów z "takim" (świetnym, mrocznym) klimatem.
Zaraz za nim winien być "Omen" i "Koszmar Z Ulicy Wiazów" . Chyba żaden inny film nie powinien nosić miana horroru;).

Jak widze jak ludzie zachwycaja się Klątwą ,Paranormal Activity,Blair i REC. to sorry...to knoty a nie horrory...Stawiam na Piątek Ttrzynastego 3