Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1. Film o ile się nie mylę produkcji niemieckiej. 3 przyjaciół bawi się w chowanego. Jeden z chłopców znika w jaskini. Znajomi nie mogą go znaleźć. Szukają na własną rękę, Jest też stary dziwny facet. Okazuje się że lata temu pod górą niknęła jego przyjaciółka z dzieciństwa. Ma dziwną książkę o górze. Koniec końców...

Witajcie szukam filmu, znam zaledwie zarys fabuły. Film byl jednym z tych rodzaju mindfu-ck, facet w czyms rodzaju baru rozmawia z krotkowlosa kobieta, ta kobieta na koniec filmu okazuje sie byc nim samym, w filmie bylo cos o podrozach w czasie, nie mam pojecia nawet jak to opisac

Witam. Nietypowe pytanie. Szukam filmu (który być moze wcale nie istnieje) - najlepiej, by był to dramat psychologiczny- ktory opowiada historię kobiety bądź w ciąży urojonej, bądź po utracie dziecka, która w poszukiwaniu zastępstwa kradnie obce dziecko, bądź traci zmysły i zaczyna traktować jakiś przedmiot jako...

prosiłbym o filmy, na których płakaliście jak bóbr
od siebie mogę polecić:
Gwiazd naszych wina
Ósmoklasiści nie płaczą
Coco

Poszukuję filmów, w których motywem przewodnim jest prześladowanie w szkole/miejscu zamieszkania i zemsta osoby prześladowanej
Najlepiej coś typu "chłopak przeprowadza się do miasta, które terroryzuje grupa chuliganów, po czym ich załatwia i wszyscy żyją długo i szczęśliwie XD"
Bardzo miło mi się oglądało film...

Emitowany w godzinach popołudniowych, mózg był przeszczepiony od grubego policjanta(?) którego grał prawdopodobnie Michael Madsen I lub inny stary gruby ale znany aktor. Postać któremu wszczepiono mózg posiadał "supermoce" dane mu za pomocą filmowej technologii i biologii np. supersiłę (trzymał kobietę na jednym palcu...

więcej

Witajcie. Próbuję znaleźć film który widziałem chyba 1-2 lata temu. Pewnemu facetowi napadnięto córkę i po tym zdobył broń i zaczyna sam wymierzać sprawiedliwość bandziorom. Pamiętam że na początku źle trzymał broń i obtarł sobie rękę. Ktoś kojarzy?

Szukam fimu. Horror. Małżeństwo wprowadzą się do nowego domu i zaczynają dziać się dziwne rzeczy. W późniejszym czasie okazuje się ze w tym domu kiedyś były 2 dziewczynki które miały podobno moc uzdrawiania rzeczywistostosci nie uzdrawialy i zostały zabite przez osoby swieckie. Był tez ksiądz opowiadał o 3 rodzajach...

więcej

Hej jaki to film w filmie chodzi o to że jest pewna tak jakby grupa która kontroluje żeby wszystko działo się według scenariusza i ogólnie mają meloniki na głowie i dzięki nim mogą wchodzić w drzwi które ich przenoszą i głównymi bohaterami jest mężczyzna i kobieta którzy się spotykają a według scenariusza nie powinni i...

więcej

W wypadku samochodowym (chyba) ginie dziewczyna na niedługo przed ślubem czy coś takiego. Chłopak dziewczyny zostaje z jej rodzicami ponieważ szkoda mu ich zostawić i odchodzi od nich dopiero wtedy gdy oni są na to gotowi. W tytule słowo "księżyc" czy jakaś jego odmiana, czy coś związanego z KSIĘŻYCEM. Kojarzy ktoś coś...

więcej