Witam
Szukam filmu który składnia widza do refleksji, gdzie po napisach caly czas o nim myślisz
Tu nasuwa się myśl żeby film kończył sie dwuznacznie i każdy sam interpretuje zakończenie
przykłady to Incepcja czy K-PAX
Potem coś z głebią, jakieś trudne na pierwszy rzut oka i nie do wyłapania za pierwszym
razem,...
Szukam filmu w którym facet traci dziewczyne musi mieszkać w samochodzie a potem pojawia się dziewczyna z która odgrywa się na byłej widziałem gdzieś przypadkiem zwiastum ale tytułu nie pamietam ;/
Witam oglądałem kiedyś film którego nazwy nie pamiętam lecz byl on o garstce przyjaciół którzy znajdowali się w jakimś bloku czy hotelu a inni byli zamienieni w zoombie czy jakieś potwory . Pamiętam 2 sceny, 1 ludzie znajdowali się w jakimś ciemnym pomieszczeniu w którym grasował potwor- dziewczyna która reagowała na...
więcejWitam. Szukam tytułu filmu, który teraz leci na Super Polsat. Film na ta chwilę opowiada o mężczyźnie, który nagle stracił całe swoje dotychczasowe życie. Prowadził firmę, ale nagle przestała istnieć. Towarzyszy mu córka i ktoś próbuje ich zabić.
Od roku próbuję odnaleźć tytuł pewnego filmu (angielska komedia/sensacyjny):
Akcja dzieje się na wyspie nad ciepłym morzem (obstawiam Morze Śródziemne).
Lata 80/90te.
Dwójka (jeden mały, drugi wysoki i muskularny) kolegów (branża narkotyki) prowadzi swoje interesy na wyspie, jak to w tego typu filmach bywa, interesy...
Hej ostatnio gdzieś znalazłem ciekawy film do obejrzenia niestety nie pamiętam tytułu chłopak stracił dziewczynę i sypiał w samochodzie a potem pojawiła się znajoma z dzieciństwa wie ktoś jaki był tytuł tego filmu?
Cześć,
1.
Szukam filmu, chyba hiszpańskiego. Była sobie dziewczyna mieszkająca w bloku i był zakochany w niej (prawdopodobnie) dozorca. Ten dozorca usypiał ją tabletkami i spał z nią. Wreszcie zapłodnił ją i wyjechał. Na końcu ona dowiaduje się, że prawdopodobnie ma z nim dziecko.
2. Bohater filmu ukrywa się w domu...
Witam serdecznie. Poszukuję filmu z lat 90tych lub wczesnego 2000r. Dziewczyna była chora psychicznie, miała chłopaka, ale po tym jak podczas swojego ataku (chyba schizofrenii) poszła tańczyć na rurze, odesłał ją do rodziców, a oni do zakładu zamkniętego na leczenie. Później ona wychodzi ze szpitala wyleczona, jedzie...
więcej