Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

pamiętam , że był to japonski/koreanski film i jeszcze pamiętam , ze na koncu ten glowny bohater został wypnięty za okno na auto w którym znajdowała sie zona i dziecko tego , który go wypchnął , film o zemscie

Film można obejrzeć na netflix'ie. Trzej mężczyźni znaleźli się w opuszczonym budynku, potem okazało się że organizuje się w nim walki psów. Po budynku grasuje pies, który atakuje obcych. Z góry dziękuję.

Cześć, szukam tytułu filmu, który oglądałem ładnych parę lat temu, obstawiam, że rok produkcji między 2000-2010. Diler narkotyków zostaje zabity, a jego partnerka musi spłacić jego długi, mniej więcej na początku filmu gdy przychodzi do niej gangster odebrać dług, gwałci ją (dosyć mocna scena), ona zaczyna handlować,...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

użytkownik usunięty

Mam pytanie o co chodzi z wpisywaniem źródła przy dodawaniu recenzji ? Wiem o co chodzi z dodawaniem źródła przy dodawaniu plakatu ale nie wiem jak to się ma do recenzji

Szukam filmów (horrorów) podobnych do Zejście lub La Cueva. Ten ostatni to teoretycznie dramat, ale jeśli dobrze się wczujesz to horror jest. Nie interesują mnie filmy w stylu biedni górnicy czekają pod ziemią na ratunek, tylko horrory. Piszcie wszelkie tytuły jakie znacie.

Dawno temu oglądałam film w TV.Wątek:Facet poslubia bogata kobietę,(on ma kochanke chyba kelnerke) Maja dwoje dzieci chłopca i dziewczynkę ....mąz usuwa żone z życia (ubezwłasnowolnienie??) kobieta po jakims czasie wraca podglada dzieci pod szkoła,pod domem . Spotyka starego przyjaciela ojca ,ktory zaczyna jej pomagac...

więcej

użytkownik usunięty

Co prawda ten film o który pytam mam oceniony na filmwebie Ale zapomniałem który to był pamiętam tyle że jest tam scena w której bokser przychodzi do lombardu bo chce trochę zarobić i przynosi kawałek złota który odczepił od pasa mistrzowskie a typ co pracuje w lombardzie mówi mu że gdyby przyniósł pas to dostał by...

Znacie może jakieś fajne filmy wykonane animacja poklatkową? Krótkometrażowe, długometrażowe

Oglądałem kiedyś bardzo interesujący film o dwóch braciach. Film rozpoczął się kradzieżą butów z ciężarówki, byli to młodzi chłopcy. Był tam pokazany w późniejszych latach kiedy to bracia byli już dorosłymi mężczyznami, wątek romansu z dziewczyną, która została zgwałcona przez jednego z braci a ten drugi w odwecie za...

więcej