Pamiętam, że głównym bohaterem jest młody mężczyzna na wózku inwalidzkim mieszkający w bloku, który pewnego dnia z balkonu zauważa idącą wzdłuż ulicy ładną dziewczynę niosącą na plecach (jak się później?) okazuje wiolonczelę w futerale i zmierza do szkoły / uczelni muzycznej. Potem on w jakiś sposób uzyskuje z nią...
Witam, ostatnio naszła mnie ochota na jakiś typowy amerykański film, najlepiej jakaś komedia, oczywiście pomijając American Pie. Może być też serial, ostatnio skończyłem Californication i bardzo mi się podobał, więc może być coś podobnego ;)
Problem w tym że szukam go od około 20 lat, teraz dopiero przyszło mi do głowy spytać tutaj.
Horror. Dość stary, około 1997-1999 był już nadawany w publicznej telewizji.
Oglądałem tylko sam początek, ale pamiętam dość szczegółowo.
Jest lato, wielka, bogata rezydencja, kamera wjeżdża do środka, dwie kobiety klęczą...
Witam bardzo potrzebuje tytuł filmu może ktoś z was zna jest film o ojcu i dziecku co prubują przeżyc podczas końca świata moze ktoś wie ten film leciał 2 razy w tvp1
Witam, jak w tytule, bardzo lubie gdy to głos w tle prowadzi akcje. Nie wiem jak to lepiej nazwać.
Przykładowo Forrest Gump, Miasto Boga, Wilk z Wall Street, serial Narcos.
Pozdrawiam
Ponad 9 lat temu oglądałam film , leciał w tv więc nie był jakąś nowością może z lat 90, film jest prawdopodobnie amerykański ale nie jestem pewna. Nie pamietam całego filmu tylko końcówkę i to do tego jak przez mgłę a więc mężczyzna miał romans z kobietą, która spostrzega na jego plecach ślady po biczowaniu. Ona wtedy...
więcej