Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

I one chcą się zemścić na nim jest kilka takich filmów tylko nieznam tytółow jedynie znam och Karol jak znacie takie filmy to proszę dajcie tytóly

Pamiętam tylko jedną scenę - była selekcja na rampie, któregoś z obozów koncentracyjnych. Selekcji dokonywał oficer ss (chyba) w lekarskim, białym fartuchu. Może był to jakiś lekarz ss ... podchodzili do niego więźniowie gęsiego, a on tylko machał ręką jednocześnie przy tym mówiąc "lewo ... prawo".

W pewnym momencie...

więcej

pamietam tylko scene,ze na ulicy jakas dziewczyna dezorientowala go tanczac przed nim,z tylu ktos podstawil mu noge i jak upadl to w koleczku ok 8-10 dziewczyn z mafii czy gangu kopaly go

pamietam tlyko,ze dowodca trenowal mlodych chlopcow,ktorzy nieudolnie rzucali grantami,tak,ze zawsze granat trafil w poblizu miejsca,gdzie stal ten dowodca,az wkoncu zostaly z niego tylko buty

Witam szukam filmu ktorego tytulu nie pamieta. Nanpoczatku filmu dziecko wybiera czy woli mieszkac z matka lub ojcem po ich rozwodzie.. W filmie ukazane 3 jego rózne zycia po wyborze matki. Ojca i jak ucieka.. Wiem tez ze matka umrze na jakas chorobę ojciec bedzie miak wypadek samochodowy i bedzie niepełnosprawny

Witam mam prośbę kiedyś oglądałem dwa filmy koniec lat 80 albo początek 90-tych pierwszy był mało pamiętam ale było o dziewczynie która chciała śpiewać czy tańczyć do końca nie jestem pewny film był długi dziewczyna spotykała się z przeciwnościami losu ale jak dobrze pamiętam w końcu jej się udało,dużo trenowała to też...

więcej

która część jest waszą ulubioną? ;) moją zdecydowanie ''Na krańcu świata'' :)

Szukam fajnych komedij romantycznej.
Proszę podajcie jakieś fajne tyluły

Jeszcze jeden film mi się przypomniał. Chłopiec uczy sie latać samolotem? leci samolotem z starszym gościem (nieduży, ze śmigłem). Nagle awaria, wpadają do jeziora gdzieś w północnych Stanach/Kanadzie. Stary ginie. Chłopak sam walczy o przetrwanie w dziczy. BYła scena jak nurkuje w jeziorze by zabrać jakieś rzeczy z...

więcej

Witam, poszukuję filmu dokumentalnego dotyczącego historii zespołu Nirvana, głównie opowiadającego o osobie Kurta. Film nazywał się bodajże "Historia rocka alternatywnego", pomocną informacją może okazać się fakt, że wiele kwestii zostało opowiedzianych przez wokalistę R.E.M.